Благодаря, Момичета, точно за операция питам - 16 окт. изобщо не ми се вижда ОК с тази луна в Сорпионн и напускаща знака някъде по време на операцията .... Това точно ми провокира въпроса. Не ми се е налагало до сега да се справочвам дали луната е без курс
Аз горе долу си избрах няколко дати още предната седмица, в които Луната поне да не е в скорпион или Козирог - дано да има свободни. Не че няма притеснителни аспекти, напр. тр.Юпитер от 6 дом квадрат с нат.Нептун в 9 дом - и двете са ми У1. В следващите 2 дни - освен това тр. Слънце прави опозиция на нат.Юпитер в 1 дом ....
Обаче то идеална ситуация няма да има - предполагам тези аспекти ще са израз на дискомфорта, който ще имам ....
Единствено на 12.10 - картинката изглежда малко по-добре, пък и Меркурий няма да е ретро вече
, може би е най-добрият ден от 7, 8, 9 и 12 октомври. Но няма гаранция, че ще има прозорец.
До сега винаги датите са ми били съобщавани от лекарите и съм имала някакъв късмет Луната да е на хубаво място поне, сега за първи път поглеждам предварително