Някои от вас има ли планета или друга чувствителна точка от наталната карта на:
21-ия градус в Лъв, Водолей, Стрелец, Скорпион, Близнаци, Овен, Телец, Везни.
На 29-ти или 0 във Водолей, Телец, Близнаци, Лъв, Скорпион, Везни, Овен, Стрелец
На 1-вия градус във Везни, Козирог, Овен, Близнаци, Рак, Водолей, Лъв, Стрелец
На 9-ия градус във Везни, Стрелец, Водолей, Козирог, Рак, Овен, Близнаци, Лъв
За последните две и половина години отчитате ли включване и раздвижване свързани с тези фактори от рождената Ви карта ?
1.1. На 22:51 в Стрелец/Близнаци са ми МЦ/ИЦ - понеже не мога да съм 100% сигурна за часа - то допускам и градус назад. Трявба да отбележа - че промени има - от 3г съм на нова позиция, имах майчинство, което ме позиционира у дома, а от лятото съм пак на работа
1.2. На 20:24 в Близнаци е натален Марс, съУ1, на ИС от към 3 дом - голямо напрежение в дома и семейството, което надявам се уляга вече
1.3. На 21:07 гр в Скорпион - СЛВ, СД Плутон беше в съвапд с него лятото, добре ме друсна
2. На 29:54:53 в Стрелц - Слънце в 10 дом, У6 - мисля промените по 1.1. се отнасят и за него
3. На 1:43 в Лъв - натален ретро Сатурн, в съвпад със СД Марс - голямо движение по лицево-челюстните ми проблеми
4. На 8:6:48 в Лъв е К6 - за последните 2,5 г - бременност, хоспитализации с хирург. манипулации, раждане (есествено) + още 3 операции и една предстояща.