В картата на Гяуров много ми хареса тригонът Юпитер(Близнаци)/Марс(Везни),Както и Слънце Дева квадрат Сатурн(Стрелец).Да не говорим за опозицията Сатурн/Юпитер.Това във връзка с кариерата му.
Тук изобилства от заточени,паднали в опозиция и квадратури планети,във взаимна рецепция при това,а славата му е световна.
На всичкото отгоре и един заточен Нептун в Дева изобщо не му е попречил на сценичната изява,подкрепен само от сатурн,който не си е на място по знак.
Монсерат със заточен У10 Мерк в Риби,но в голям тригон с рецепцията паднала Луна(Скр) тригон с Плутон Рак(осмодомен).
Сх съвпад заточена Венера с екз Слънце(съвпад и с Уран) квадратура от У1 Плутон.Тригонът с Марс(като стар У1) от дева към стелиума изобщо не е за броене нито по знак,нито като орбис,за това не виждам да е оказал кой знае каква роля в кариерата и.
Квадратът Сатурн/Луна не я е направил нито слаба,нито я е подтиснал кариерно,нито я е оставил без брак или бездетна.
Скрит квадрат Марс/Луна като между Светило и лична планета да го броим ли?Изглежда на този аспект и екз Слънце се дължи "титаничният" и гняв.
И тук заточени,ретро Нептун,Юпитер (и Марс),за мен без никакви аспекти,но разположени на МЦ.
В картата на Борис Христов най-ми хареса съвпадът Венера/Сатурн Близнаци. Също не е останал несемеен,но детето му се ражда болно.Дипломиран юрист,цар Борис III променя съдбата му като след като чува удивителния му глас,финансира обучението му по оперно пеене в Милано. Изглежда,че ненадейна,случайна,висша протекция може да се осъществи при тронов Уран,съвпад с перегринест Юпитер в
квадрат със Слънце Телец.Като изключим отказа на комунистическата власт да му даде достъп до България,други социални и кариерни катаклизми от Урановите аспекти не е имал.