Лили, пожелавам ти го щом и ти така си виждаш картата! От изчетеното до тук оставам с впечатлание, че има какво да ти даде Вселената и най-важното, че си положила много усилия и постоянство!
Иначе на мен това ще ми е второ въртене на Сатурн с опозе към Стелиума. Върнах мислено годините и макар и малка си спомням следните случки, които са останали трайно в съзнанието ми и според мен ще маркират отново някак си тези теми:
1. Майка ми се беше засилила да ме води да ми махат сливиците. В деня на операцията, точно пред вратата когато трябваше да вляза, тя се отказа, взе ме и операция намаше.
2. Трябваше да си сложа шина за оправяне на кривите зъби и имах зъби за оправяне. Не си сложих шина, но имах първи срещи със зъболекари и пломби.
3. Имах гадже :85: мисля, че по онова време се въртеше една от първите сапунки, но не помня името на сериала и покрай него, децата от квартала решиха, че трябва аз и едно момче да сме гаджета
той беш ес една година по-голям от мен. Е, станахме "гаджета" в началото на лятото и в края на лятото вече се разделихме, защото останалите се шегуваха, че сега ще имаме деца (разбира се всичко беше абсолютно невино както се досещате) и аз тогава отсякох, че съм много малка за деца и "скъсахме".
Сатурн ми управлява 5-ти дом и се намира във 2-ри прави опозе към стелиума в 10-ти. Обмислям пак да оправям зъбите, надявам се да не стигам да някакви операции и последно- ако не бяха опозициите щях да си мисля, че ще забременявам и раждам, но с тези опозиции не зная какво ще стане. Гледам да не се шашкам, а да си направя план. Започвам с оправянето на зъбите. Принципно ги следя и са ОК, но превантивно все пак- взимам мерки.