Благодаря за отговорите, Сафо, Ванеса, Рени
При мои познати и приятели транзитите на Сатурн имат друго проявление по отношение на темата за любовта затова и пуснах запитването...
При моя приятелка тр. Сатурн през 5 дом дава стабилна връзка и съвместно съжителство. В картата ѝ Сатурн е У5 в 4 дом и прави квадрат с Венера. Партньорът е по-възрастен.
При друг, по време на тр. Сатурн през 5 дом той успя да се запознае с жена за кратко време, да се сгоди, ожени и да обиколят света.
При мен в момента тр. Сатурн е в 12 дом, в широк съвпад 7°58' с нат. Венера/У3,8.
Единствено го усещам, че мисля по тази тема от време на време и то някак общо/цялостно, колеги ми разказват любовните си истории, попадам на любовно-романтични филми/книги. Имам практика в АГ отделение (тук го свързвам с Венера и женската полова с-ма). Чувствам се откъсната от света, но не го чувствам като тежест. Опитвам се да преработя тр. Сатурн през 12 дом като оставам доброволно по болници да помагам, а и така го чувствам. Но има и др. аспекти, които влияят при мен - тр. Сатурн квадрат нат. Марс/У2, секстил нат. Сатурн/У11,12 и МС.
romantica, ако натална Венера обещава споделена любов- да, в противен случай- не.
Рени, как да се разбира това за споделената любов? Кои са аспектите на истински споделената любов?
Тези, които сме с Венера в 12 дом, а и в добавка да е в Сатурнов знак - сме обречени още на първа линия...