Тр. Сатурн съвпад нат. ИЦ - горе-долу по това време започнах да уча в гимназия, в друг, голям град. Имах трудности със сприятеляването на новото място. Изискваше се от мен да съм много организирана - ставане в 5ч., прибиране към 20ч. Учих много, понякога съм спала само по 2,3 ч. и показах, че мога да бъда една от най-добрите в класа. Изживях истински ужас с компютъра - всички можеха спокойно да работят, а аз даже не знаех как да го включа - изпитах голям срам, но не го показах. След и преди у-ще започнах да ходя в една комп. зала до у-щето, плащах си на жената, която беше там, за да ми покаже основни неща. И така постепенно, след 3, 4 показвания започнах да разбирам и да не ми е толкова страшно.
Нат. Хирон ми е в съвпад с ИЦ - не се размина и без проблеми в дома, по-скоро истерии. Баща ми замина сезонно на работа в чужбина. Останахме само жени. Баба ми имаше проблеми с костите, счупване. Родителите ми бяха дали доста пари на заем и никой не връщаше. Тогава разбрах какво е да няма човек пари дори и за хляб, но ядох няколко дни най-вкусната питка приготвена от баба. По това време майка ми постоянно повтаряше "Нямаме пари". А Бог никога не ни е оставял! За първи път и по това време ме сполетяваха депресивни и кофти мисли.
Сатурн - У11 в 10 дом.
У ИЦ, У7 - Меркурий в риби.
Луна - в 12 дом, риби.