Здравейте,
искам да Ви попитам как мога да отработя транзитен Сатурн в 12 дом, който е интерсептиран?
Сатурн в периода 1996=1999г също е преминавал през твоя 12д., нещо фатално случи ли се тогава, как ти се отрази, карала си пубертета по това време и си завършила средно, сигурно си продължила да учиш по-нагоре пак по това време. Докато е в Овен ще извърши тригон с твоето Слънце, ще си върнеш енергията и радостта от живота.
Акрукс, като фатално събитите по това време не помня да е имало, а щях да го запомня. Тогава съм завършила основното си образувание 99г. Помня, че имах една учителка, която ми оказваше психически тормоз. Бях оценявана неправилно и имаше разправии. Борих се. Помня, че май в тези години се влюбих за пръв път. От 99-та натам отидох да уча средното си образувание.
И да е имало нещо
Кога ще направи тригон към Слънцето? Аз гледам транзитите му и точно вземе, че малко напрдне с градусите и хайде пак ререограден. Не знам от него ли е, от Плутон ли е, от годините ли е, от това, че нямам човек до себе си ли е, но се чувствам тежко, мъчно.