При мен се случи този транзит преди 2 год. И доста дълго трая, поради ретроградността на сатурн тогава. Венера ми е в 11/ти , У11, а сатурн транзитира през 5 дом ( все още). Ами ограничение по темите на 11 дом беше основното проявление. Раздяла с някои приятели поради преместване на друго място, също така сбогуване с хора, с които работихме заедно половин година тогава. Иска ти се се да се радваш на венера, а не се получава, понеже сатурн ( обстоятелствата) я ограничава.
При теб( може би) ще се прояви при финансовите въпроси, намаляване на финанси, може да ти се наложи да плащаш сметки, като допълнителни данъци и подобни.
По 8ми са и официланите документи, договори. Да не ти се наложи да подписваш някакви договори, които да не те удволетворяват като условия?
Flora, благодаря за споделеното!
Аз също помислих за вероятността транзита да засегне финансите негативно. Но пък от друга страна, откакто Сатурн ингресира в мой 2-ри дом, започнах да получавам изключително високо финансово възнаграждение.
За договорите си права, буквално никога не съм получавала толкова оферти за работа, подписах контракт с чужденци още при самото навлизане на Сатурн в Стрелец, финансово беше повече от добре, но пък другите условия бяха непоносими. Канселирах договора, когато тр. Сатурн се върна обратно в Скорпион.
Септември подписах с друга институция, пак високо заплащане, но пък тук върша задълженията с голяма досада.
Благодаря за насоката, явно такава ще да е тенденцията със Сатурн във 2-ри при мен.
Чудех се, дали да не кандидатствам за заем от банка, никога не съм правила такова нещо, но съвсем не съм убедена че със Сатурн срещу 8-ми и срещу Венера, времето е подходящо за подобно действие.