Веско, няколко пъти съм построявала карти на опозиционни лунари, без да имам идея, как да ги разчитам. Сега като ме подсети за този вид карти, ще разровя да потърся къде точно гледах много подрбоно инфо не само за лунари, ами имаше даже и за солунарите-момента когато транзитната Луна застава върху натално Слънце, прави се отделна карта пак. Няколко вида са картите, които можем да построим за рамките на един месец, по движението на Луната. Полезно би било, да се направят всички видове и да се търси връзка. Аз единствено съм си описала на отделни страници, всички лунари за годината, прелиствам предходния и следващия винаги, за да имам някаква представа какво се случва.
Флора, аз на всички дотегнах с моите оплаквания за несъбитийната моя карта! Но то си е цяла мъка, да напъваш без резултат. Вече друг е върпоса каква е моята субективна представа за проявления, може би искам прекалено много, това ми пречи да оценя и осъзная дребните неща, които се случват ежедневно. Вселената сякаш най-после ме чу, важни точки засягат конфигурациите през април, после само да не стане така, че да се оплаквам от прекалено много събития
Късмет и на теб през април!
Акрукс, благодаря за пореден път, за включването!
Много ми помагате с коментарите си, наистина!