Новият от снощи ми е депресивен, то с този непредвиден ранен отпуск и бяс, че трябва да ми нареждат кога да го взема, когато Законът казва друго..Ще ми трябва време да се наглася на друг режим.
Мерси за предложението, но и за без пари на нашето море не стъпвам, след като съм видяла какво предлага Егейско и Йонийско.
В този ми лунар ли трябва да търся причина, че се разрових в дълбокото минало? Присетих се за една любов от преди над 10 години и открих някакви много интересни неща за него в нета. Да кажа, че нямам никакви мераци към него, влюбена съм в друг. Но ми стана любопитно какви ги върши към момента. Някаква гавра си правят с мен планетите.
...Интересен ми е още съвпада на Плутон с натално Слънце в 3 лунарен и Марс върху натален Уран в 8 натален, 1 лунарен дом. Изненадващи събития се очертават, май.
Един лунар, който да ми върне вярата в тях, беше предходният- много срещи, много комуникация , много нещо, изключително наситен месец.Всичко това го имаше отразено .Новият от снощи ми е депресивен, то с този непредвиден ранен отпуск и бяс, че трябва да ми нареждат кога да го взема, когато Законът казва друго..Ще ми трябва време да се наглася на друг режим.
12д е море по принцип, не е задължително да е нашето, а и лун К9 в 5д показват, че няма да е нашето