Автор Тема: Месечен хороскоп-лунар  (Прочетена 340102 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7818
Re: Месечен хороскоп-лунар
« Отговор #1065 -: Юли 22, 2018, 11:45:00 am »
И при мен, но за жалост това не ме прави невидима за другите.  :012:
Нямах това предвид Лили.При теб Венера е в знак на Марс.Другите те харесват. :)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1066 -: Юли 22, 2018, 11:51:52 am »
:)
Вчера дирекция лун.ац съвпад с Меркурий,у3 лун.дом.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1067 -: Юли 22, 2018, 01:19:37 pm »
Нямах това предвид Лили.При теб Венера е в знак на Марс.Другите те харесват. :)

Принципно да, никога не съм имала проблеми с клиентите и възложителите - харесват ме. Както и хора с по-високо социално положение от моето - по Юпитер в 7 дом. Нехаресване или завоалирана неприязън към мен има от онези, които са представени от 6 дом - по произход, семейно потекло или ранг/постижения в живота.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #1068 -: Юли 22, 2018, 02:39:24 pm »
Видимостта е относително нещо. Хубаво е да си видим, когато срещаш подкрепяща в синхрон с теб среда и хора, които ти съдействат.
Не е опция да си видим, в случай че единствената цел е да те ръгат по кокалчетата или да те подминават като пътен знак. ;D
« Последна редакция: Юли 22, 2018, 02:41:57 pm от starinthenightsky »

Svetoslava

• Newbie
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #1069 -: Юли 22, 2018, 03:25:39 pm »
Много ме притеснява този лунар на детето ми, предстои ни пътуване на 28 юли до 11 август. Качвам лунара и се надявам някой от Вас да ми каже имам ли основание за притеснение и ако да от какво да се пазим. Освен слънцето в 12лун. дом, пълния 6 дом върху 12 нат., марс на АС, лунарен3дом върху 8натален и отгоре на всичко и предстоящото ЛЗ на 27юли е в 12 дом почто върху АС. Предварително благодаря.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1070 -: Юли 22, 2018, 04:02:05 pm »
Много ме притеснява този лунар на детето ми, предстои ни пътуване на 28 юли до 11 август. Качвам лунара и се надявам някой от Вас да ми каже имам ли основание за притеснение и ако да от какво да се пазим. Освен слънцето в 12лун. дом, пълния 6 дом върху 12 нат., марс на АС, лунарен3дом върху 8натален и отгоре на всичко и предстоящото ЛЗ на 27юли е в 12 дом почто върху АС. Предварително благодаря.
лун Слънце У1 в 12д, лун К9 в Риби показва, че момчето ще е на море в чужбина.
Марс на АС, Нептун У8 в 8д, Луната в 6д - опасност от инцидент, удавяне, хранителни/стомашни проблеми, но и без лунар, всеки трябва да е внимателен за изброените неща. Да не вземе сега да ограничите съвсем момчето да не играе, Сатурн в 5д показва, че няма много да се забавлява, ще има контрол или ще страда за гаджето, че няма да са заедно  :)
лун АС в 7д , лун Меркурий У3, у11 в 1д-  ще си търси приятели, общуване, комуникация с тях, а Нептун в 8д може да показва и еротични фантазии, копнежи, нормално за възрастта. 

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1071 -: Юли 22, 2018, 04:48:33 pm »
Светослава,да допълня само,на тази възраст има имунизация(БЦЖ) и вероятно ще се наложи по този повод да посетите поликлиника.

Svetoslava

• Newbie
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #1072 -: Юли 22, 2018, 05:29:16 pm »
Много блаходаря, сега погледнах и моя лунар за същия период и този 8 лун. дом върху 5 натален направо ме ужаси.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12771
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1073 -: Юли 22, 2018, 06:09:51 pm »
Видимостта е относително нещо.

Или те виждат или не те забелязват, колкото и да се пънеш, няма тук относителност.
Видим, издигнат у 1-ви, в аспект със Светило винаги прави човек видим и със своите слаби и със своите силни черти. Може да не е харесван от всички, но се вижда. Забутан, неаспектиран, невидим у 1-ви  трудно човека ще е забележим в социума. Там, горе в 10-ти, понякога и в 9-ти, 11-ти домове ако попадат тронови, екзалтирани планети и у 1-ви са предпоставка за нашата видимост, единствено Слънце съвпад Юпитер под хоризонта може да компенсира това влияние, поради силата на тази комбинация.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #1074 -: Юли 22, 2018, 06:40:38 pm »
Относително е дали тази видимост носи дивиденти.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12771
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1075 -: Юли 22, 2018, 11:26:52 pm »
Видимото винаги носи дивиденти, но зависи къде и как ще ги ползва човек според това как са поставени Юпитер и Сатурн в натала.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1076 -: Юли 23, 2018, 12:27:20 am »
Или те виждат или не те забелязват, колкото и да се пънеш, няма тук относителност.
Видим, издигнат у 1-ви, в аспект със Светило винаги прави човек видим и със своите слаби и със своите силни черти. Може да не е харесван от всички, но се вижда.
Това е вярно, за съжаление - Уран У1 в съвпад със Слънцето близо до МЦ - при това винаги се отличавам с нещо от другите, дори и да не искам. А по-странното е, че ме запомнят от първия път, било то с добро или лошо. Не мисля обаче, че това ми е донесло някакви дивиденти.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1077 -: Юли 23, 2018, 12:40:30 am »
Много блаходаря, сега погледнах и моя лунар за същия период и този 8 лун. дом върху 5 натален направо ме ужаси.
Моят съвет е да спреш да си гледаш лунарите, щом те ужасяват  :)
по 8д е секса, зачеване, раждане имах навремето с лунарен 8-ми в 5-ти
При лунар основно е Луната, която при теб е У5 във 2д и в тригон с Венера, нямаш повод за притеснение, а на К8 е Юпитер, върху Уран в 5д може да донесе неочаквана бременност, тъй че се пази, ако нямате в плановете си още деца.

valski

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 56
« Отговор #1078 -: Юли 23, 2018, 08:32:45 am »
Мисля така,защото Слънцето у1лун.дом ще направи аспект с Уран след толкова градуса.Лунарен ац. се движи също с 16 градуса.Ще се радвам питащата да даде ОВ след това,независимо от това дали греша.

Благодаря на всички за коментарите, много са полезни. Ще бъда внимателна, дано да мога да разгранича събитието за, което говорихте. Ще дам ОВ. :58:
« Последна редакция: Юли 23, 2018, 08:36:57 am от valski »

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #1079 -: Юли 23, 2018, 09:52:46 am »
Понеже са ми интересни този вид карти и затова си позволявам да отговарям .Само да уточня,че за по-генерални събития, като раждане,брак,смърт и др. се гледат дирекции,прогресии,транзити,затъмнения,солари ......и най-накрая лунари,за уточняване на месеца .
При теб лун.ац.в 3 дом рак,ще си ангажирана със семейни проблеми,разговори,пътуване до родно място,може би до някоя рекичка на пикник,контакти с брат/сестра,съседи,договори,.Ще има спорове с партньор,колеги,опоненти,ще получиш известие,покана,или писмо,може и през соц.мрежи,което ще те натъжи и обиди.У на 1 дом луна в 8 дом водолей,ще си много нервна,гневни изблици на моменти,внимавай при шофиране,възможни болки в краката,крампи,или разширени вени.Пари ще получиш от майка/баща,или продажба на нещо.Ще харчиш за храна,за доктори може заради болното коте,за обувки.Може би ще направиш резервация за почивка и ще имаш спорове на тази тема.Домашните любимци са по 6 дом,който е натоварен,там също са лели/чичовци.Възможно е при тях да има здр.проблеми.
Водолейското затъмнение е съвпад с Венера в 10 дом,У5,у 12.Ако някоя скрита любов завъртиш,ще излезе наяве,така че ,умната.Да не се жени някой 1 ви братовчед и при теб?
Сафо,
Давам обратна връзка за изминалия ми лунар и пускам новият, от 29.Юли, като явно при мен те дават много вярна информация за предстоящите събития, а и ти много точно го коментира. Силно се надявам да намериш време да коментираш и този който ми предстои.
Относно предния: да имаше пререкания в къщи и едно писмо на свекърва ми ме обиди (по скоро беше съобщение по вайбър), имах пререкания с шефът ми и имах и крампи в краката. Котето ми беше в болница-болно на лечение и все още го лекуваме, но и да беше права дадохме доста пари. Резервацията я променихме , заради датите, но там не сме имали много спорове, по-скоро дали да вземаме котарака с нас, но свекърва ми ми предложи да го гледа за 3 дни, докато ни няма и това най-много ме притеснява. За скритата любов:бившият ми ми писа по вайбър, за да ме подразни, само че на мен ми е забавно, но не съм споменавала на съпругът си, защото не искам да го тормозя с глупости. За почивката: вчера ходихме до един язовир, но не с моите родители, а с тези на мъжът ми.
Това е в общи линии-чакам с нетърпение коментари по новият ми лунар.
Явно по него ще трябва да се водя, за да предвиждам нещата и да ги приемам малко по-спокойно, че този никак не ми беше добър.
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.