при теб лун 12д попада в нат 8д, а това освен сексуална връзка, която би искала да скриеш, показва трудности във финансовата сфера, неудачи, разочарования, страховете ти... При положителни аспекти между елементите на дома- месецът е благоприятен за окултни практики, развитие на самосъзнанието, проникновения в мистичните процеси. Сам по себе си лун Нептун У1 в лун 12д показва, че през месеца ще търсиш уединение, ще си посветена в служба на другите безвъзмездно, а самия ти лунар е Новолуние в козирог, в лун 11д и нат 7д- въпреки всичко си имала очаквания, надежди за нещо ново по отношение на партньорствата и любовта, все пак Луната е У5 в лунара ти, а лун К5 се е заковала на нат АСЦ, обаче диспозитор на това Новолуние е Сатурн в лун 8д, нат 5д , а самото то е в опозиция на нат Юпитер в 1д.
Лун Нептун У1 в 12д съвпад с лун Марс съУ1, лун Юпитер съУ1 в лун 6д, съвпад с нат Марс- погрижила си се за здравето и си започнала да пиеш билките
еее, най-накрая да седна и тук да дам точна ОВ
- права си, Акрукс, така беше, ама съм го забравила - в началото на периода (края на януари) наистина очаквах обаждане/среща по 5 дом, която да изясни отношения. Тя обаче не се състоя и вече в началото на февруари ме налазиха работните ангажименти и забравих за тези си очаквания. Неслучването на срещата и очакването всъщност ме заставиха още повече да се вгледам в себе си и да се опитам да се променя (или да променя поне настройката си по този въпрос).
Благодаря ти за ясното тълкуване на картата :08: :58: