Oпитах се сама да си разгадая предстоящия лунар но останах потресена още в началото като почнах с АЦ в Д8 от натала. Гледах в тоя сайт http://astrohit.com/lunar/lunar_02.php - или съм тотално изгубена в превода или наистина ще се мре. Толкова ли е зле положението, че ще мисля едва ли не за самоубийство
АСЦ на лунара в натален 8д.
На преден план излиза познанието на мистичните и скрити сили, и тяхното влияние върху самия човек. Това е месец, който отбелязва определен етап в духовното прераждане на човека, преосмисляне на самия себе си и на обкръжението. Проява на някакви окултни способности. Възможно е да попадне в опасни, критични ситуации или човек може да е задействан в дела, свързани с чужда смърт, наследство. Ако АСЦ има негативни показатели (при теб няма) е възможно разочарование от живота, даже опит за самоубийство. Може да е застрашен от болести или неяастен случай. Голямо значение през точи месец имат за човека чуждите пари: получени при разпределение на придобитите, взети в заем, а така също безвъзмездно дадени.
Значително се повишават сексуалните претенции на човек. Ако АСЦ има лоши показатели, според аспекти, управител и т.н., сексуалните проблеми няма да се разрешат. Възникване на продължителна любовна връзка, ревност, подозрителност, собственически инстинкти.
превод: акрукс
Лили да редактира, ако имам ошибки