Даже се чудя дали да не направя тема за родовите аспекти как се наследяват, защото тази тема все по-силно ме вълнува и започнах да проследявам разни неща назад в поколенията.
Провокирана от Смарта, но и аз самата, с голям интерес към тази тема, я откривам за разискване. Има ли нещо, което се придава като аспект и знак в рода ви и което определено ви притеснява и ви очерна живота. :57: Как се е преработило нещо във вашия род, ако е направена стъпка към преработката. Ако не, как се е усложнило нещо в поколенията след вашето и какво трябва да се направи, за да се реши проблема?
При мен родовата карма си е доста важна, тъй като поради някакви Вселенски желания или мои уклони, хороскопът ми прилича на една ужасна селекция на водещите знаци в рода на майка ми и баща ми. Проблема е, че тези знаци са абсолютно несъвместими.
Родът на майка ми е горещ, страстен, емоционален. Преобладават огнените слънца, водните луни. Емоцията е на максимум.
Родът на баща ми е обратното - в него се предава повече въздух и земя. Предава се и един отвратителен Марсов проблем, но за мое щастие не съм го наследила - явно се наследва само от мъжете. Марсовете на три поколения назад са силно акцентирани, но са и деабилитирани, ретроградни.
Та ето как съм се пръкнала аз - създадена да развия някоя шизофрения вероятно - защото като изключим Плутон, всичко останали мои планети са в опозиционни стихии (Рак-Козирог; Лъв - Водолей). Интересно е да се отбележи, че майка ми е стелиумен Овен, баща ми е стелиумна Везна, та според мен има нещо общо това с моята конфигурация.
Прикачам отдолу тази невероятностна красота, която представлява натала ми. :012: :012: