Уран точна опозиция с натален Уран ,който се намира в 1...точен квадрат с ИЦ и точен полусекстил с Луна. Марс-точен съвпад с К2 а в прогресивната карта Марс е съвпад с АЦ.....Ако прибавим и Черна луна ..и тя точен съвпад с Уран....Юпитер в 12 е един вид пазител
........ обаче смесваш техниките- отчитат се прогресивни към натални, както и транзити към натални, но не и транзитни към прогресни. Akruks аз тези транзитни към прогресивни винаги ги гледам...Ти как разбираш кога един транзит отключва прогресията? ..Ако ти пиша глупости не ми се карай :29:аз сега се уча....
Ванеса, транзитите на Уран са дълги. Те наистина внасят непредсказуемост в живота. Но в този случай комай друго е причината, а Уран е само фоновото звучене. Пълнолунието от 24-ти е било в опозиция с Венерата ти у1. И в съвпад с нодалната ос. Венера е у8 също. Важното е, че си добре и няма последици за здравето ти. :08: :58:Падащите висулки също са голям проблем. Преди два дена една огромна висулка падна на сантиметри от главата на мой гостенин. Наложи се да ги "бием" с прашка и въздушна пушка. Поне стана купон и веселие с висулките. Сърцето ме боли като гледам колко дръвчета са се почупили от този сняг. Но... това е положението. Важното е да сме здрави.
Що пък да не може транзити към прогресииВиж-прогресии и дирекции-не
Много интересно Прогресивната карта, ако е "сегашния" ми натал, то транзитен Уран отново е в 7 дом :57:
Много интересно Прогресивната карта, ако е "сегашния" ми натал, то транзитен Уран отново е в 7 дом :57: , но този път с екстри като Хирон точно на ДСЦ, а Уран на АСЦ. Освен това СЛВ е минал в 5 дом, а транзитен Нептун е върху него. Това, което ме притеснява е сходящата квадратура на пр.Луна с пр.Плутон. Скоро и транзитен Юпитер ще застане върху Плутон е ще я подчетрае.
Не, акрукс - тр сатурн, съвпад пр меркурий, у1 в натала-продължавай да пазиш зъби, кости, здраве
Новите, как кои