Как мислите...дали Урановата опозиция ще разтърси целия ми хороскоп?Още е далече точната опозиция,но дали не започва да влияе от сега?...И този съвпад с Луната...кофти ми се вижда...Дали ще оцелее брака ми?След 20 години брак...вчера заговорихме за развод...Ще са засегнати ъгловите домове...И Плутон ще квадратира У4...Тежко положение...
За мен тр Уран ти е най-малкия проблем в момента, ако не броим съвпада с Хирон. Ако се вгледаш по-задълбочено ще видиш следното:
- тр нодална ос квадрат с наталната, която иска да обърнеш внимание на семейство, дом, емоционална сигурност
- тр Плутон, У5, управител на СЛВ, от дома на ежедневието, рутинната работа, здравето, квадратира К4
- тр Нептун, натално в 5 дом, минава през 8 (иска трансформация) и У9(смисъла на живота ти, примерно, или пък някакво знание) квадратира себе си в 5 дом.
- тр Юпитер, втори У5, натално ретро на МС откъм 9 дом - съвпад с Уран, У7, в 4 дом
- тр Меркурий, У3, през 5 дом, в куинконс към натален Марс, У7 - това ти е разговора сигурно
- преди няколко дни имаш възврат на Венера, У4
Август тр Уран е обърнал ретро в секстил с натален ретро Марс, У10 - получила си възможност за нещо, свързано с партньора ти - ти си знаеш, какво се е случило тогава. Но всички други аспекти, действащи в момента, насочват към неразрешен проблем по 4 и 5 дом и ако не направиш необходимите промени в себе си, тр Плутон ще започне, а тр Уран ще довърши "принуждаването" за влизане "в релси". Дано да се справиш, късмет!