Автор Тема: Транзити на Плутон  (Прочетена 206426 пъти)

Av

• Newbie
  • *
  • Публикации: 31
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #870 -: Ноември 20, 2024, 10:03:57 pm »
@Сафо @Akruks благодаря за включването.
МЦ ми е в козирог, имам час направен след ретификация.
Шервам карта за да съм по-пунктуална.
Плутон няма да начертае кариерен път, но се чудя дали няма да ме принуди да направя остър завой. Занимавам се с медицина от както съм завършила, но усещам, че сякаш това поприще се изчерпва за мен…
Не е бърн аут, просто се чудя дали предназначението ми в този живот не е нещо друго. Да работя нещо за себе си.
През 95-та съм била на 11 години. Не си спомням да е имало нещо по-специално…  ::)
Въпросът ми е нали винаги когато се наблюдава такава квадратура човек сменя кардинално попрището си? И също при такава квадрутура и МЦ близо, има ли поражения върху егото на човек?
« Последна редакция: Ноември 20, 2024, 10:13:42 pm от Av »

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 430
« Отговор #871 -: Днес в 03:19:20 am »
Av, аз също не виждам причина Плутон да играе някаква роля в кариерен план тук. При преминаването през дома по-скоро промени ставащи постепенно, с натрупване и на вътрешно ниво може да има. По-скоро гледай У10 в 6ти, който е Сатурн. Има навик да прави нещата тегави и не се получават от 1ви опит. Професии по Сатурн са или нещо от рода на висша администрация или тежък Труд, земеделие, някакво чиновничество, строителство, архитектура…Поставен в 6ти, обаче,  за мен е по-скоро служител отколкото ръководител. Напоследък ти го е натригонил транзитен Сатурн откъм 11ти и може той да ти мъти главата. У6 Меркурий в Дева (също служещ знак) сега е върху наталния Сатурн, друга причина за такива мисли.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #872 -: Днес в 05:59:13 am »
Av,с ъглов Марс е много добре,че се занимаваш с медицина.Венера и Меркурий в дева в 5ти дом-може нещо за себе си,но като хоби,вид творчество,правене на красиви вещи,плетене,бродиране,но някакъв бизнес по-мащабен-едва ли.
Транзитен Сатурн от Риби прави опозиция натални Венера/Меркурий и квадрати Луната,тоест ,Сатурн е важен в случая,не Плутон.
« Последна редакция: Днес в 06:02:55 am от Сафо »

Av

• Newbie
  • *
  • Публикации: 31
« Отговор #873 -: Днес в 06:54:41 am »
@лисана @сафо разбрах момичета, благодаря Ви за отделеното време :-*
« Последна редакция: Днес в 09:46:39 am от Av »