Да споделя ,че си го причиних.. да гледам Борат две, за да преценя справедливо. Имам истинска непоносимост към тъпи филми и трудно успявам, след много избиране, дори да догледам нещо.. Което мисля е показателно за качеството и въобще присъствието на изкуство. Та реших да търпя.. и висок рейтинг имаше -можеше поне да е смешно- от приматското смешно, но уви.. Мисля веднъж, максимум два пъти, леко се усмихнах, през другото време търпях, защото исках обективно мнение за девойчето ..Ами чисто режисьорски не мисля ,че е готино дето тя говори на български, той на уж казахстански, а през другото време на английски -тъпо е. Особено за знаещите български .Девойчето не е виновно.Не е дъно, наистина нивото е скеч тип тутурутка или студентско любителско студио, щом американците я номинират за оскар, изводите са за оскарите и скритите тенденции във филмопроизводството -не изкуството.. Тук е ясно че ако си грам интелектуал ще си на ниво минимум Чехов -и да, така подплатената култура си личи във визуалният език, в саундтрак ,атмосфера ,монтаж ,сценарий, игра -смес от всичко.. Тоя филм е по-зле от турският дебелогъз Реджеб Иведик .Пълна дупка е .Но момичето не е виновно .Вижда шанс -взема го, за това и плащат, това искат ,какво да прави- да пуши джоинт и да се бие с алкохолизираният си приятел актьор алкохолик ли? Шанс да прелети извън бг кукувичето гнездо .Пък пожелавам и да успее после да се сбъдне като актриса.В истински филм ,с истинска роля .