Автор Тема: Вертекс-Антивертекс  (Прочетена 10057 пъти)

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
Вертекс-Антивертекс
« -: Март 03, 2014, 12:38:27 pm »
Остта,която се свързва с така наречените "съдбовни срещи" в живота ни.

Отчитате ли такива в наталите си при досег на транзитна планета с тази ос?При мен тр.Плутон е в съвпад с Вертекса-5дом,но до този момент проява няма. ::)
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Вертекс-Антивертекс
« Отговор #1 -: Март 03, 2014, 02:03:48 pm »

Отчитате ли такива в наталите си при досег на транзитна планета с тази ос?При мен тр.Плутон е в съвпад с Вертекса-5дом,но до този момент проява няма. ::)

Това може да е един от показателите ,че часът ти на раждане е друг  ;)

Ти с какво свързваш "съдбовно" ,"съдбовни срещи " ?!?
« Последна редакция: Март 03, 2014, 02:15:20 pm от Рени »
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #2 -: Март 03, 2014, 02:38:33 pm »
Thunder,полезна информация . :08:

А ,обръщала ли си внимание ,какво се случва когато Слънцето всяка година застане на 28 * Лъв /Водолей или транзитна ос Вертекс/Антивертекс спре върху планети/оси ?!?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #3 -: Март 03, 2014, 04:26:06 pm »
Не знам за Луна ,може да има резон ,все пак ти си слънчев Рак ,но тя всеки месец прави този съвпад,докато Слънцето определя как е поставен Vx в натала ,мисля .

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #4 -: Март 03, 2014, 04:42:06 pm »
Дирекционната ми Луна е била в точен съвпад с натален Вертекс, когато съм срещнала настоящото седмодомие. Вертекс в наталната ми е на 5 градуса в Дева, в 7 дом. Дирекционната нодална ос е била на наталните Асц/Дсц - отново точен съвпад.
Както и много други аспекти, които са показвали някаква среща.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #5 -: Март 07, 2014, 09:55:45 am »
Това може да е един от показателите ,че часът ти на раждане е друг  ;)

Забравих за ретро периода на тр.Плутон и затова този съвпад ще се повтори три пъти-ще съм в  очакване на резултат. :012: Въпреки,че от известно време имам съмнения за часа си на раждане...
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #6 -: Март 07, 2014, 11:49:53 pm »
При тр. Сатурн в/у нат. Вертекс в 7-ми, проявих чисто физически интерес към "приятелка" с която се знаем от деца /Луната и беше в съвпад с нат. Вертекс 16.35 в Дева/.

toroni

• Full Member
  • Публикации: 231
« Отговор #7 -: Февруари 08, 2015, 08:07:50 pm »
Винаги при запознанство или започване на съдбовни за мен  връзки установих,че прогр. или дирекционен Вертекс прави съвпад със Слънцето на отсрещния човек.
При мен това много работи, а и при други  хора съм го наблюдавала. :)

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #8 -: Октомври 30, 2015, 12:43:49 am »
Търсих тема за Вертекс - намерих тази и се зарадвах :)

Та - по темата за значимите хора при съвпад на тр.Слънце и Сатурн с Вертекс - беше запознанството с мъжа ми.

Сега предстои съвпад на Марс и Венера - пак върху вертекс. Тогава имам и Лунар ... Като гледам - май тежката артилерия дава събития при съвпад с Вертекс, а не личните планети?
Над силата е само умението да я владеем!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13745
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #9 -: Март 16, 2016, 02:11:10 pm »

Да, но не винаги транзит отключва портала на съдбата. Например при тр. Юпитер/Нетун/Хирон над моя вертекс имах съдбовна среща с човек, чийто АСц съвпада с вертекса ми, а моя АСЦ с неговия. С мъжа ми сме се започнали навремето когато моята пр. Луна е била точен съвпад с вертекса ми, с неговото пр. Слънце и с негов дир. вертекс. Наталният му вертекс в края на 5д е бил активиран през това време хармонично от тр. нодална ос, моят дир. вертекс съвпада с наталния ми ДСЦ и ПФ, а мой пр. вертекс съвпада с наталната ми Луна в края на 7д.
« Последна редакция: Март 16, 2016, 02:19:20 pm от akruks »

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1915
« Отговор #10 -: Юни 20, 2016, 01:12:36 pm »
Може би е просто случайност, но ми стори интересно да го отбележа... :)

При точния съвпад на тр. СЛВ с нат. Вертекс ме намери едно момче в нета, което се оказа, че е родено на моята дата, същия месец, с малка разлика в часа на раждане. Странно ми е, защото нямаме общи познати, нито пък някъде си отбелязвам личните данни. Неговата Венера е в точния градус на моя Марс, негов СЛВ в опозиция с моя СЛВ, Марс и Меркурий съвпад мое Слънце и т.н.

Той е 9 години по-малък, а аз не си падам педофилка ;D

Рени

• Hero Member
« Отговор #11 -: Юни 20, 2016, 06:37:45 pm »
Романтика, оста Вертекс /Антивертекс не е случайна, както и разликата от 9 г. в лични взаимоотношения "в полза" на жената, не прави връзката невъзможна. Момчето предполагам, че не е под 18 г. така че отпада това с педофилията, а разликата от 9 г. е информация за обърната нодална ос в картите ви и ако има планети по възлите същите веднага се включват със своята природа при активирането.
Ако ти е наистина интересно защо се случва това, може да отидеш в темата, където Стар е предоставила информация  за тенденцията в периода и какви са възможностите да реагираш на същите. След това направи си синастрия ( най-лесно) с поставената карта там и виж какво се активира в периода и ако прецениш можем да тълкуваме  картата ти защо така откликва. 
И благодаря, за споделеното.  :)

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #12 -: Юли 15, 2016, 10:41:19 am »
Имам малко временце в момента и тъй като Юпитер ми наближава Вертекс - реших да видя кога ще му се насади отгоре :) И какво да видя - в този момент има:

-тр.Юпитер(У9, 10) - съвпад с нат.Вертекс в 7 дом
-тр.Слънце(У6) - съвпад с нат.Луна в 6 дом
-тр.Меркурий на ДС
-съвпад на тр.Венера и тр.СЛВ в 6 дом - повтаря аспект в натала

Бързи планети, но пък ще ми е интересно как ще се изяви. Тъкмо ще съм се върнала от море и ще съм пак в офиса. Не очаквам съдбовни срещи :)

И позагледах се, че след това през Вертекс минава Венера и ще има Лунно затъмнение по оста Вертекс-Антивертекс - много точно, с орбис само 5 минути :) Понеже е Лунно и с идея за приключване - може би ще "затвори" ситуацията  :017:

Е, не може да няма ситуация - първо Юпитер разбутва оста, после Венера и за финал затъмнението  ;D
Над силата е само умението да я владеем!

Рени

• Hero Member
« Отговор #13 -: Юли 15, 2016, 01:46:13 pm »
Алена, огнената стихия + Юпитер, откликват на всичко и всеки, особено когато няма какво да им пречи и в живота, и в натала- така че, за теб всяка ситуация, миг, ръкопляскане, намигване, счупена чаша и т.н .  могат да бъдат приключение със многоооооооооооооо голямоооооооооооо значение-Юпитерррррррррррррррррр.  ;)  :08:

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #14 -: Юли 15, 2016, 01:46:45 pm »
 :clap:  ;)
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми