Според Фроули в спортните хорари парс фортуна не е фактор,както и луната като ко сигнификатор
От неподвижните звезди
за съвпад с куспид 1-7, разглежда само две
регул - в позитив
антарес-като поразяващ фактор
А за съвпад с планета упр.тези домове или планета в тях- в съвпад с регул и спика като положителна подкрепа,а алгол и Антарес - поразяващи дома в същите позиции
Ти как определяш при липса на домакин,на св терен по 1 и гостуващ отбор на чужд терен по 7д.
кой отбор по кой дом да бъде
Луната не съм я разгледала като ко-сигнификатор, а като У2 на Хърватия във финалния мач с Франция
Не съм разглеждала картата по учебник, нито на Фроули, нито на друг - това си е моето виждане и не задължавам никого да се съгласява с мен
Фиксираните звезди се разглеждат в съвпад с планета или куспида с орбис градус, в случая съвпада с МС на Англия, още повече написаното от мен за този мач се потвърди- англичаните загубиха
Когато играят на чужд терен, домакин е изписаният първи отбор, за финала това е Франция.
Когато се задава въпрос, например кой ще победи между Х и У, отборът Х е по DSC, като назован първи. Макар темата да е за хорари, картите, които са с време и място на мача са събитийни, а не хорарни, затова и Луната не е сигнификатор на въпроса и ко-сигнификатор на участваща страна.