Лили, имам предвид, да се изслушваме( изчитаме) преди да отговорим, с опит да разберем какво съдържа другата гледна точка в коментара. Тук не търсим надпревара, нито се съревноваваме кой какво колко и откъде е прочел информация. Нека всеки да се изразява както може и колкото може, но нека и всеки от нас да се опитва да проявява разбиране към всичко онова, на което не симпатизира или не съвпада с неговия мироглед, подход, изказ. Някои хора търсят по-дълбоко значение на символите, вътрешния смисъл на тази материя, други изследват и поставят на проверка всеки един астрологичен фактор, доказвайки нещо на себе си, трети се задоволяват с формулите на предсказанията и " защо Х. не ми се обади ?" и " защото на мен картата не ми работи ", други просто не им се готви и глади и си уплътняват свободното време със зодии. Фактът, че периодично се завърта тема в стил кой, как ,защо и "ти пък много си 'убава", сме доста отдалечени от
висшите астрологически истини. Дванайсет принципа, до които могат да бъдат сведени всички фактори в хороскопа-това като го знае човек, по-нататък е лесно и разбираемо.
По картата на Ала Пугачова и аз първо си помислих къде да търсим специфика за гласа й, а в нейния има нещо неподражаемо . За да работиш с гласа си, трябва да има такава предразположеност. Обикновено връзките Венера-Сатурн, Венера-Нептун са изразени в картите и същите са сигнификатори , управители на к2, к6, к10 или във връзка/ във тях.