Най-близкото ми приятелство е от ученическите ми години. Макар и да сме много далеч една от друга, като се видим, не личи да сме се разделяли някога. На новото място, далеч от родния дом, създадох още няколко приятелства, които са завидно устойчиви във времето. Заради забързаното ежедневие с две от тях не се виждаме много често, но чувството на близост не е избледняло - контактуваме по телефон, фейс, не се забравяме.
Луната управлява 11 дом и е във 2 - ценни са ми приятелствата и са все сърдечни и с особена топлота.
Със съвпада й с Уран, У6, (8 от 11) си обяснявам, че с изключение на една, останалите ми приятелки имат сериозен здравословен проблем - не могат да имат деца, едната заради проблеми със слуха носи слухов апарат, а друга беше с наднормено тегло, което в последните години успява да редуцира и поддържа в няккави граници. Слава Богу едната след лечение вече има две деца, а другата след инвитро - близнаци. Остава третата, но тя май вече се отказа и е в процедура по осиновяване.
Имах още една приятелка (със същия проблем), но тя се отказа от контактуването си с мен - при транзит на Нептун през 7 дом - и наистина и до днес не знам защо го направи. Питала съм няколко пъти, но нищо не ми отговори...
Нептун през 7 ми донесе и една много специална връзка, по времето когато е бил в тригон с К11 и в секстил към Сатурн.