Алена, тази потребност коства ли ти усилия или смяташ, че ти идва отвътре ?
Подтикът да го правя идва отвътре, но ми коства усилия - да смеля чуждата болка - защото малко или много се докосвам до нещастието. Отнема ми време и емоционален заряд - да изслушам другия, да бъда съпричастна, да предложа решения ...мисля го ... А за другия човек - дори само това, че някой е с него и не е сам, когато минава през това - е нещо, което дава увереност, тласък ... да продължи напред. Юпитеровото в мен взима превес - "най-тъмно е преди зазоряване, но ще изгрее слънце" .... или ..."Когато минаваш през ада - не спирай да вървиш...". И мъжът ми често се ядосва, че "вместо да изкарвам пари от нещо", се халосвам да се занимавам с чужди проблеми ...
Ти си човек, който с лекота позира, идва му отвътре, с това си видима- можеш ли да го обясниш с астро фактори ?
Импулсът - ежедневието ми е брутално монотонно - ставам рано, оправям себе си, децата, трафик към работа, работа, обратно .. в къщи "втора смяна" - домакинстване - всеки ден едно и също - пералня, събиране на дрехи, гладене, чистене, готвене, тренировка ... Радостта за деня ми идва от това - да си намисля визия, да си я направя, и да - ако имам време и възможност - снимам - и това е моята усмивка за деня. Това ми влива живец рано сутрин, и ми дава сила - да мина през деня одухотворена. Снимането на крайния резултат - е видимата изява на моето артистично бягство от монотнния бяс на градската динамика. Това е моята "арт терапия" ...
Астрологично - Луната в Лъв с лекота влиза в роля и не се притеснява да е видима, а нейният диспозитор Слънцето е високо видим в 10 дом. Луната има подкрепата на Нептун (У1) и Юпитер (съ-У1, У10) в голям огнен тригон - огънят въодушевява, дава power. Сега и Нептун е на Асцендента - та съвсем поощрява това