Благодаря, Рени, предполагам, че ако обсъдим още малко човека, това с "красивия ум" ще се покаже. Много често, в живота на човек присъства нещо, което е много забележимо от хората, но което пък за самия човек не е важно (той не стъпва на него), и тогава то не излиза в картата. И веднага давам пример със себе си. Около мен много хора ми "завиждат", че цял живот работя и живея с чужденци, говоря езици, постоянно имам шансове да замина в чужбина (но не го правя), а в моята карта няма нито една 5-ца (цифрата за чужбина). Има там на едно място като резултат, но то е 5 в труден аспект и то за кратко (3 год), така че - не се брои. И реално, аз наистина не обръщам внимание на чужбина. Да, в астрологичната карта всички тези чужбински неща са показани, ама какво от това? То мен не ме грее
Интересна личност е-не е сух и обран,забавен е ,но не се набива на очи ,няма да го
познаеш на улицата .Може да живее навсякъде по света ,а винаги се връща в родното си провинциално градче.
Happy,наистина е така ,което споделяш,че онова ,което е забележимо за другите ,присъстващо в нас,ние много често не го отчитаме за значимо.Според теб ,това проява на потребност ли е ,или дефицит ,т.е. сме концентриране в нещо друго ,което ни "дърпа" и забравяме ,че има и
още нещо в нас ?!? Нумерологично как ще звучи ?