Автор Тема: Измами в особено крупни размери  (Прочетена 23316 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Измами в особено крупни размери
« Отговор #45 -: Май 15, 2014, 11:01:13 pm »
По принцип, нумерологията е по-добра при конкретно зададен въпрос - както е при хорарите.

Просто исках още веднъж да се убедя, че номерологията, ако се прилага самостоятелно и без да се види астрологичната карта, не дава достатъчно прецизен резултат. За общи насоки е ок, също и по конкретни направления може би (не съм запозната толкова задълбочено), но за цялостна и детайлна картина трудно ще даде резултат, ако се използва изолирано.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #46 -: Май 15, 2014, 11:02:38 pm »
е да де, нали това обсъждаме :) и какво всъщност е " СИ такъв" :)

Когато фактите говорят, няма значение какво "виждат" хората. Ти или мамиш, или не.

Утре ако завлека някого, да речем, със 100 хил. лв., ще мога ли в свое оправдание да кажа "Ама мен такава ме виждат хората, но аз не съм"?  :)
« Последна редакция: Май 15, 2014, 11:04:09 pm от Lilla »

Happy58

• Гост
« Отговор #47 -: Май 16, 2014, 08:40:04 am »
Когато фактите говорят, няма значение какво "виждат" хората. Ти или мамиш, или не.

Утре ако завлека някого, да речем, със 100 хил. лв., ще мога ли в свое оправдание да кажа "Ама мен такава ме виждат хората, но аз не съм"?  :)

А защо трябва да се оправдаваш? Може би пък е писано на теб да получиш в този живот 100 000 лв, а тези/този, от когото си ги взела, е трябвало да дава. Защо смятате, че може да се знае "задната мисъл" на Вселената.
Как ще си платим дълговете, ако няма кой да ги вземе?

Знам, че разбирането ми е трудносмилаемо, но ... такова е.

Happy58

• Гост
« Отговор #48 -: Май 16, 2014, 08:45:46 am »
Просто исках още веднъж да се убедя, че номерологията, ако се прилага самостоятелно и без да се види астрологичната карта, не дава достатъчно прецизен резултат. За общи насоки е ок, също и по конкретни направления може би (не съм запозната толкова задълбочено), но за цялостна и детайлна картина трудно ще даде резултат, ако се използва изолирано.

Вътрешно знам, че не е така, но за съжаление, все още съм прохождаща в астрологията и не мога да споря. А нямам и намерение да ги сравнявам. Предпочитам да им използвам възможностите в практичен план.

Няколко пъти вече се случва, отговор на даден проблем/въпрос да си излиза много бързо и точно по нумерологичната карта, докато в астрологичната карта се чудите кое/как. Не че едното е по-добро от другото - просто дават различни похвати. Даже бих казала, че ще е много добре, ако се обединят.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #49 -: Май 16, 2014, 08:48:42 am »
първия - 12.06.1958
Роден на 12 - не виждам проблем да си работи нормално .... той търси резултат във всяко нещо, което прави. Но е важно да има партньор и семейство.
ЖП 5 от 14 - горе го описах. Ако не спазва условието, ще яде "шамари" от живота - в смисъл, ако се опитва да минава по "леката лайсна", няма да постига резултат.
Двете заедно - ако спазва ЖП и реда/морала, има тенденция да постигне много добър стандарт на живот.

Събитиен блок - изисква се честен и къртовски труд, като се съобразява с мнението и на другите.
Кармичен блок - има късмет, но и прекалена енергия за самоизява. Второто е в противоречие със задачите от предните. Шансът му за успех е, да "вкара" тази енергия в работата.

Няма целенасочено използване на интелект - всичко е подчинено на работата и постигане на резултат и финансова сигурност.

Всичко е много добре подредено като анализ ,Happy,без последното изречение-"красив ум",който е решил да използва или по-скоро да му го използват в тази посока ,по темата .Има семейство ,както и много добър стандарт на живот,с леки спадове ."Популярен " в тази среда и то извън границите на България. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #50 -: Май 16, 2014, 08:50:28 am »
втория - 17,11,1964

17 - целенасочен към печелене на пари чрез използване на знания и интелект :) - ей те този може и да е мошеник :)
ЖП 3 - учи се на ред и морал (идруги неща, но в момента визирам само казуса)

На този човек животът му се дели на "до 42г" и след това. Преди - абсолютен единак, егоист ... след това вече трябва да се появи партньор. Ако не успее да задържи такъв, може да не му се отрази много добре.

Кармичен блок - до 30г доста неподходяща среда, разпиляност, независимост. Но предполагам, че ЖП3 го е спасявал. Тук е възможно да се е развил може би хазарт, желание за печелене на лесни пари. Искрено се надявам, че след 40г е срещнал жена или някакъв благодетел, който да го е вкарал "в правия път".

Значи, този по-става за измамник и то само защото е имал тежки кармични дългове за плащане, а не защото целенасочено е искал да мами :)

Тук ,нещата се развиват така както си ги описала ,но няма "прав път" ,просто я кара по-спокойно . :clap:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #51 -: Май 16, 2014, 08:54:27 am »
даже в повече :), но все пак, поносим вид :)
И аз го имам това. :57:
Ето, че и Шиндлер е с  път 5 се оказав. ;)

Happy58

• Гост
« Отговор #52 -: Май 16, 2014, 08:57:49 am »
Всичко е много добре подредено като анализ ,Happy,без последното изречение-"красив ум",който е решил да използва или по-скоро да му го използват в тази посока ,по темата .Има семейство ,както и много добър стандарт на живот,с леки спадове ."Популярен " в тази среда и то извън границите на България. :)

Благодаря, Рени, предполагам, че ако обсъдим още малко човека, това с "красивия ум" ще се покаже. Много често, в живота на човек присъства нещо, което е много забележимо от хората, но което пък за самия човек не е важно (той не стъпва на него), и тогава то не излиза в картата. И веднага давам пример със себе си. Около мен много хора ми "завиждат", че цял живот работя и живея с чужденци, говоря езици, постоянно имам шансове да замина в чужбина (но не го правя), а в моята карта няма нито една 5-ца (цифрата за чужбина). Има там на едно място като резултат, но то е 5 в труден аспект и то за кратко (3 год), така че - не се брои. И реално, аз наистина не обръщам внимание на чужбина. Да, в астрологичната карта всички тези чужбински неща са показани, ама какво от това? То мен не ме грее :)

Happy58

• Гост
« Отговор #53 -: Май 16, 2014, 08:59:57 am »
Тук ,нещата се развиват така както си ги описала ,но няма "прав път" ,просто я кара по-спокойно . :clap:

браво, и това е вариант - душата му има нужда да се успокои малко от невероятното напрежение преди това (наистина не му завиждам за този период) - а само като ОВ - при него има ли факта да остане с един родител? Тук и развода или примерно единия работи далеч и го няма вкъщи също се зачитат.

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #54 -: Май 16, 2014, 09:01:07 am »
Аз мисля, че ако комбинираме числата с астрологичната карта ще е по-добре... ;) Ако някой сложи на Шиндлер наример, понеже си го анализирала, нека да видим съответствията с двете системи, ако имате желание, естествено. :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #55 -: Май 16, 2014, 09:06:15 am »
браво, и това е вариант - душата му има нужда да се успокои малко от невероятното напрежение преди това (наистина не му завиждам за този период) - а само като ОВ - при него има ли факта да остане с един родител? Тук и развода или примерно единия работи далеч и го няма вкъщи също се зачитат.

Баща му почина ,но не когато е бил малък ,може би преди 12-13 г.

Happy58

• Гост
« Отговор #56 -: Май 16, 2014, 09:07:49 am »
И аз го имам това. :57:
Ето, че и Шиндлер е с  път 5 се оказав. ;)

и го отработва по възможно най-добрия, най-пълния начин. Ама то се иска и "дупе" за тази цел, а пък той си го има :)

Ето това е един пример за карта на душа, дошла да помага и то чрез предизвикателството да бъде свободен и независим. Красота :)

Енигма, благодаря ти за този пример/дата  O:-)

Happy58

• Гост
« Отговор #57 -: Май 16, 2014, 09:09:04 am »
Баща му почина ,но не когато е бил малък ,може би преди 12-13 г.

тц, не се брои - трябва да е макс до 20г.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #58 -: Май 16, 2014, 09:10:27 am »
А защо трябва да се оправдаваш? Може би пък е писано на теб да получиш в този живот 100 000 лв, а тези/този, от когото си ги взела, е трябвало да дава. Защо смятате, че може да се знае "задната мисъл" на Вселената.
Как ще си платим дълговете, ако няма кой да ги вземе?

Знам, че разбирането ми е трудносмилаемо, но ... такова е.

За мен не е трудно смилаемо, друга ми беше мисълта.

Когато човек мами, то е ясно, че Вселената му го е "дала" (такава програма си е избрала душата в настоящото прераждане). И Вселената го е "срещнала" със съответните "донори", от които да може да вземе.

Но фактите са си факти - за някой, ако е откраднал и изпрал милиони, не можем да кажем, че ние просто тако го "виждаме" и е плод на нашето въображение, пък човечецът само си изпълнява кармичния дълг.

Рени

• Hero Member
« Отговор #59 -: Май 16, 2014, 09:14:20 am »
Благодаря, Рени, предполагам, че ако обсъдим още малко човека, това с "красивия ум" ще се покаже. Много често, в живота на човек присъства нещо, което е много забележимо от хората, но което пък за самия човек не е важно (той не стъпва на него), и тогава то не излиза в картата. И веднага давам пример със себе си. Около мен много хора ми "завиждат", че цял живот работя и живея с чужденци, говоря езици, постоянно имам шансове да замина в чужбина (но не го правя), а в моята карта няма нито една 5-ца (цифрата за чужбина). Има там на едно място като резултат, но то е 5 в труден аспект и то за кратко (3 год), така че - не се брои. И реално, аз наистина не обръщам внимание на чужбина. Да, в астрологичната карта всички тези чужбински неща са показани, ама какво от това? То мен не ме грее :)

Интересна личност е-не е сух и обран,забавен е ,но не се набива на очи ,няма да го познаеш на улицата .Може да живее  навсякъде по света ,а винаги се връща в родното си провинциално градче. :)

Happy,наистина е така ,което споделяш,че онова ,което е забележимо за другите ,присъстващо в нас,ние много често не го отчитаме за значимо.Според теб ,това проява на потребност ли е ,или дефицит ,т.е. сме концентриране в нещо друго ,което ни "дърпа" и забравяме ,че има и още нещо в нас ?!? Нумерологично как ще звучи ?