Значи един мъж, който всеки ден хубаво отупва жена си е оправдан, защото жената има право да си тръгне от него, Сатен? А ако не знаеш с какъв човек си бил в началото за каква свобода на избора говорим? Не ми е ясно наиситна защо мислите, че виновното поведение на човека Х задължително трябва да е обусловено от избора на човека У. Всеки има глава, отговаря за действията си, все пак.
Да, отупанят си е виновен, че го позволява в повечето случай. Какво прави там, като не иска да яде бой. Не оправдавам в никакъв случай човек който бие жена си, ама и не оправдавам жените, които го позволяват. Ако мъж мe удари ще е най-голямата му грешка
Ако ми изневери някой, в който съм безумно влюбена мога да го оставя и без онова между краката, но аз съм прекалено егоцентрична, моето си е мое и не го деля с никой (не е хубаво, но съм такава, на който не му харесва да не се занимава с мен), ако не може да е само с мен да си заминава
Баща ми на времето се е опитал да зашлеви шамар на майка ми, не му се е получило, а тя го предупредила, че ако опита втори път ще съжалява, че го е направил. На следващият ден докато спал ютия, която била на шкафа над леглото му паднала на главата, дала на късо и чаршафите се запалили :85: Решил че мама му отмъщава и не и повярвал, че не е тя
Никога след това не е опитал отново да и посяга