Луната на момичето попада в накшатра Мригашира. Доколкото съм чела, представителите на тази накшатра се стремят към идеални отношения в любовта, към намирането на идеална половинка, та и затова може да им се случи да търсят по-дълго или въпреки че са намерили човек до себе си, да продължават да търсят.
Във ведическата карта Сатурн попада в 1-ви дом, откъдето аспектира 7-ми. Марс е дебилитиран и се намира в 12-тия дом, откъдето също аспектира 7-мия дом. Следователно седмият дом изпитва влиянието на два малефика. Сатурн има славата да отлага изпълнението на делата по домовете, които засяга. А за влиянието на Марс мога само да гадая - краткотрайни бурни връзки с предимно сексуална природа, примерно. Юпитер се намира заедно с Луната в 11-тия дом, откъдето аспектира 5-тия и 7-мия. Мисля, че Юпитер като благотворна планета и като универсален сигнификатор на брака в женска карта би трябвало да спасява положението. Под това имам предвид, че смятам, че Юпитер има силата да даде брак на притежателката на картата. В момента е в главен период и подпериод на Сатурн (който има влияние върху 7-ми дом - управлява го и го аспектира). Мисля, че ако нещо, свързано с Юпитер, се задейства по подпериоди, бракът би могъл да се състои. Та, подкрепям предположението на Лили за 2018-та, защото от края на 2017-та ще бъде в подпериод на Меркурий, който се намира в 5-тия дом заедно с Венера и е във взаимна рецепция с Юпитер.
Пожелавам щастие на момичето!