Акрукс, това ми липсваше. Опитното ти хорарно око завъртя домовете откъм майка ми, аз нямаше да се сетя. На този принцип ще разгледам и баща ми.
Да ти дам обратна връзка - една планета управител за 5 и 12 дом за майка ми, това може ли да се възприеме като "деца, затворени за дълго в болници/институции"? А като загуба на деца? С брат ми по отделно сме боледували много тежко и продължително с опасност за живота и бая време сме живели по болници. За служенето и ежедневните задължения не мога да преценя, тя вечно беше кисела, а съботите и неделите ги ненавиждах в дън душа, защото под строй цялото семейство почваше да чисти по нейно нареждане, но всяко чистене завършваше със скандал и разревани/наказани деца. Та значи всъщност, права си.
Квадрат У1/У4 при мен го усещам точно така - напрежение от родови, семейни неща. Все едно ми тежат миналите поколения. Двата ми рода не се погаждат. От майчиния съм претоварена с изисквания и очаквания, от бащиния ми тежи това, че не ги познавам добре, не сме близки и ми липсват нормални отношения, почти нищо не знам за тях. Прогресивната Луна ми влезе в 8 до сега и много ме заинтересува въпросът с роднините ми и по двата рода. Решила съм да разпитам старците и да направя родословни дървета, да събера максимално информация и да се помиря със себе си.
Утешаваш ме с това, че ще имам добри отношения с децата ми, че все го имам този страх да не съм като майка ми. Като не мисля за нея имам усещането, че ще знам точно какво и кога да направя с/за децата ми. Един астролог ми каза, че съвпадът Луна/Меркурий в 5 може да докара близнаци. Това ми се стори интересно.
Прогресивното новолуние мина. Усетих го като прилив на енергия и оптимизъм, овнешко е все пак. Почнах две-три нови работи. Запознах се с нови хора. Виждам, че рано или късно ще се разделя със съпруга ми, до прогресивното новолуние все се опитвах да оправя някак нещата и да забравя другия, но тогава ми стана ясно че това е загубена кауза, искам да съм с друг човек, ако е писано, може би тази година ще стане. За второ дете е рано, още нямам първо, но ако се изтърсят две на куп, няма да се противя на наваксването, че взех да одъртявам. И понеже ми хрумна, за близнаци как се гледат домовете, пак ли са 5 за първия близнак, 7 за втори, па дори и 5 мин. разлика да имат, или се вземат наведнъж по 5, ако са първо раждане?
И последен въпрос за вашите наблюдения за системата с домовете и децата, нали се приема, че се броят всички бременности, все едно как са приключили, даже с аборт, даже с мъртво раждане, така съм чела, какви са вашите наблюдения? Спазвате ли го това правило или броите живите деца по ред на номерата?
Акрукс, благодаря ти много! Тука си представи изпращащо целувки човече, че не мога да го закача с тоя телефон.