Няма да споря с теб. Да ми кажеш, че луна във водолей не страда...хубаво. Но да ми даваш пример с подобен съвпад в съвсем друг дом, айде стига. Преди да се гледат кои домове управляват планетите в съвпада се гледа домът, в който се намира съвпада - на тази територия се изразяват планетите, според това кои са, после в кой знак са, и чак накрая кои домове управляват.
Аз имам този съвпад, говоря и от теория, и от опит.
Като гледаш все кои домове управляват какво ще кажеш за Юпитер в 10ти дом, като управлява пети?
Тери, не споря, нали тук си говорим и обсъждаме всякакви вариации- за младежа, за който споменах, че има този съвпад- не само, че не е в 5д, но и не е във водолей, а в козирог, но написах как се тълкува самия съвпад на Луна с Нептун, извън това в кой дом и знак се намира.
Съжалявам, че на теб този съвпад, разположен в 5д ти е носил разочарования в сърдечните дела, но разочарованията не са ти дошли отвън, а от потребността ти (Луната) от идеалната любов (Нептун в 5д), което може да се насочи в друго русло, този аспект да отработиш творчески, да изживееш идеалната любов чрез някой творчески продукт, създаден от тебе- 5д е спорт, хоби, игри, забавления, деца, не е само сърдечни дела, знаеш го. За Юпитер У5 в 10д няма какво да кажа, без да съм видяла натала- само по една планета или един аспект няма какво толкова да се каже, както казват профитата- "на парче не се гледа" :012: