Мисля, че зад привидната арогантност се крие ранимост и неувереност. Може би по този начин си отиграва вътрешните страхове. По близнашка Луна в опозиция със Сатурн, особено по оста 6/12, не виждам предпоставки за кой знае каква самоувереност. Акцентирани са му трите трудни дома – 6ти, 8ми, 12ти. Марс и Сатурн в 6 дом работят по предназначение – там човек среща борба и враждебност. Юпитер е най-близо до МС и получава десен квадрат от силен есенциално Марс, разположен в 6 дом. Това може да носи тенденция към прекалено често въвличане в битки и конфликти с обкръжението, което в крайна сметка може да му изиграе лоша шега. Опозицията Луна/Сатурн не е благоприятна за имиджа. Иначе донякъде компенсира със съвпада Слънце/Венера и тригона на Луната към тях, но тази му по-приятна страна не е чак толкова видима за околните. Има един дискретен чар, но имам подозрения и за нарцисизъм, а причината му носи специфичен характер – може да е свързана с някакви вътрешни комплекси или страхове, за които хората не знаят.