Значи всички, дето обичат проста и природосъобразна храна, не пият алкохол и мразят засукани манджи са свине?
То по тази логика, всеки, който смята храната за средство , а не цел на съществуването си е еб.. простака..
Аз мога да изпитвам емоции от музика, пътешествие, любими хора, красиви предмети, трябва ли и манджите да ме въодушевляват?
Това ти го казва Рачешка Луна, която много обича да похапва, бързо, на крак, по необходимост най- вече, за да има енергия, защото на света има много по- интересни неща от храната.
Отклоняваш темата. Очевидно, защото не я разбираш.
Непиенето на алкохол и природосъобразното хранене са именно отношението, за което говоря. Последно пих алкохол на Нова година. И то чаша шампанско. Обаче като видя или опитам едно вино мога да ти кажа какво е и дали е хубаво. Не е нужно да си пияница, за да разбираш.
Ако Луната ти не беше в Рак едва ли щеше да си толкова природосъобразна. И това съм го написала още в първия си пост по темата, но няма кой да чете. Пределно ясно съм обяснила разликата между комбинацията Венера във Водолей и силна Луна и Венера във Водолей и слаба Луна.
Страната, в която живеем ни уврежда и си мислим, че отношение към храненето и удоволствие от него значи "много храна". Е, не. Не говорим за лакомия. Говорим за това вместо с филии с кренвирши да закусиш с омлет с домашни яйца, които си взел от бабите на пазара и малко спанак - пак от тяхната градина. Обаче страната ни е бедна и хората си мислят, че да си угодиш значи да се наплющиш като невидял. Или да се храниш с пинсета. Ми не. Не е нито едно от двете.
Любимото "блюдо" на водолейската Венера с водолейска Луна са филии "бЕл 'лЕП" с кол****. Говорим за доста заможен човек.
Любимото на водолейската Венера с везнишка Луна са сандвичи от Макдоналдс. Говорим за още по-заможен човек - почивки на Бали и т.н.
При крайните водолейски проявления и дума не може да става за режим. Те буквално "тъпчат", каквото намерят. В количества без да ги вълнува качеството.
Корея, никой не ти говори за емоции ОТ храната. Говоря за вкусът към живота един от критериите за които Е храната. Нарича се аналогия. Мислех, че е най-простият пример, с който ще бъда разбрана. Оказа се не достатъчно прост.
Аналогията е на принципа с животните и хората. Не може да убиваш малки котенца и да си любвеобвилен пацифист. Както и не може да третираш тялото си като кофа за боклук, да похапваш кол**** и да се радваш на цъфналите вишни. Щото нямаш нужните сензори.
П.П. Да, ясно е, че ти с рачешката си Луна не ядеш кол****. Върни се към първия ми пост и моля, не ми обяснявай и това.