Хм, това за архетипа на планетите не ми беше хрумвало. Ще трябва да се опитвам да вкарам енергията на огнения Марс в дома по един положителен начин, че все ме избива на конкуренция и припряност.
Казваш Уран да разработвам първо, та Уран ми е У10 в 6 дом, и пак опираме до работа и кариера. Уран го свързвам и с алтернативната медицина, която използвам, за да се лекувам, когато се налага. По отношение на СЛВ не съм сигурна, че съм усетила някакви проявления или поне не съм ги свързала с него досега. Има едно известно непостоянство, което ме преследва и една постоянна нужда от динамика, но мисля, че засега съм им намерила цаката в работата. Занимавам се с маркетинг - една доста разнообразна и динамична дейност
За Марс - той е ретро - бих казала, да мислиш, преди да действаш
За Юпитер - и той е ретро, в Дева - да обръщаш внимание на детайлите в къщи, или пък относно твоята вътрешна емоционалност, да не се палиш бързо.
За Уран - е, явно, че си работи по някакъв начин квадрата. Това, че е У10, означава, че ще се отразява на 10 дом, а не че трябва да го използваш. По-скоро динамиката, иновативността, нови технологии, приложени в ежедневието ти, в службата, здравето и насочено това не към кариерни постижения, а примерно, за повече време вкъщи, със семейството, или със себе си. Описвам само като пример - нямам картата ти и ми е трудничко (е, аз така или иначе съм още в началото на този вид тълкуване). Не е необходимо да ми се доверяваш напълно - провери, дали е наистина така - дали твоя Уран е "жив" - когато живее по дом и знак, ще се задвижи СЛВ, а оттам ЮЛВ ще си действа автоматически.
При планети в квадрат с оста на възлите интересното е, че и двата възела вече са били изживявани, познати са. Само че тогава планетата не е била интегрирана и сега тя си "го иска"
, затова създава голямо напрежение в живота на човека.