Стреличка,не .По домовото положение на Уран.Уран в 5дом везни в натала.Дирек.Слънце в 11 дом(овен) опозиция нат.Уран,тр.Уран съвпад дир./прогр.Слънце и опозиция нат.Уран.Транзитен Нептун стац.съвпад нат.Венера и квадрат нат.Нептун.Транзитен Юпитер у7,у8 в 1 дом.След ноември стана страшно когато транзитен Сатурн влезе в скорпион и ми активира тао-то,като направи съвпад с нат.Юпитер у7,у8 домове,опозиция към себе си и квадрат нат.Меркурий у1,у2,у5 домове.Прогресивна Луна в козирог,8дом. квадрат прог./дирек. Слънце.,квадрат нат.и тран.Уран.Плутон е също там.Дирекционна Луна в лъв затваря ми тао-то.Прогресивен Меркурий съвпад нат.Марс в 11 дом овен.
В солара,сол.АЦ. на к4 (лъв)съвпад Лилит,Слънце на сол.к8-водолей.Транзитен СлВ.в солара е на 11* стрелец(там е точката на смъртта)квадрат нат.възли.
Много дълго стана.По едно и също време всички тежки планети ми задействат картата.Уранова опозиция,Нептунов квадрат,Сатурнова опозиция...По 11 дом са случките.Нищо в семейството като смърт,раждане.Нищо фатално при приятел/ка.Организации са замесени,от разл.религия и националност.
синът ли засегна-у5 в 9 ,връх на тао-карето,девети е свързан с др.религии/националност
а у9 и диспозитор на у5 е в 12,тайни врагове,организации,учил ли е в чужбина,работа или тук,работа
12 дом го свързвам с неадекватни състояния,загуби по дома,който упр. и в който се намира - У12
СД Асц каре К6/К12
СД Луна съвпад сол.Асц на К4,допълва нат.тао-каре до голям квадрат,не ти е било хич лесно ,болка,която трудно се забравя
6-12 е задействан от дирекции на малефици,активират/ и са управители на интерсептирани знаци-ненаучени уроци,свързани с даване-получаване,притежания,власт,контрол,манипулация,психически тормоз
СД Марс каре Слънце,две години преди това ли са задействани събитията,У4-12,това е като да загубиш сигурност и стабилност,пр.Слънце с опозе към Уран,задейства нат.опозе с Марс,
шокиращи събития,в които човек е поставен в ситуации без избор
СД Плутон каре 10-4 дом,идва от 5,конфликт с човек или общ.организация с власт,натиск със сила