Ако може да ми погледнете наталната карта и да ми кажете, по-важните неща .. професионална реализация на таланта ми ( композирам музика ), сериозна връзка-брак, финанси ?
Това е тема за натални карти-какво ти е заложено по натал,останалото е прогностика и изисква сериозно разглеждане.
Имаш интересни елементи в картата-ти си индивидуалист и отделно имаш много енергия,която идва от секстила Слънце/Марс където Марс е Диспозитор,при това и двете са Анарета т.е. показват едни наработени и развити качества,много потенциал,а друго за характерно при смесване на Слънце/Марс е ,че определено човек трябва да е шеф сам на себе си,добре е да се занимава с каквито и да е самостоятелни дейности и да не търпи чужда намеса и работа в група.Отделно силният 1ви дом те прави харизматична личност и е възможно да ти завиждат,привличаш ненужно внимание.
Музикалният ти талант е от секстила Венера/Нептун където Нептун е също Диспозитор и така аспекта се засилва-Нептун ти упр 2 дом на таланти и пари,така че би трябвало да успееш да си изкарваш доходи от музиката си.Но тъй като Нептун е под влияние на Уран и Сатурн парите при теб няма да са постоянни или да идват от един източник,отделно показва че имаш пречки или предизвикателства/задължения на материално ниво с които трябва да се справиш.Тъй като Марс упр 10ти дом наред с Плутон може и да ти е призвано да си изобретател,пионер или откривател в областта в която вкарваш най-много енергията си.
Ако гледаме Плутон като упр на 10ти дом можеш да се реализираш и в чужбина или там да ти се отключи по-значима позиция, същото става и ако имаш местене на по далечно място като цяло,но не е задължително.
Връзки ще имаш и ще съответстват на твоите принципи,които са много индивидуални и завишени заради влиянието на Уран и Нептун спрямо Венера.Ако гледаме упр на 7ми дом за брак/връзка то квадрата със Сатурн показва забавяне и вероятно,че ще имаш поне една разочароваща връзка,изчистваш също някаква стара карма от минал живот,защото Сатурн е в 12ти дом.
И дввата управителя на 1ви дом са в 12ти дом -от там ти идва самоизолацията и действие в сянка,но пък положително погледнато ще имаш силата да влияеш на колективното съзнание и на масата,ако личността ти е добре развита.Изглеждаш ми упорит и самостоятелен човек,държиш много на своето си виждане и на собствените си желания,те те зареждат към действие.
Само с тая квадратура Меркурий/Луна не е сигурно в кое прекаляваш-в говоренето или в емоциите в твоите комуникации,
има някакъв проблем на ниво общуване, който трябва да оправиш в себе си.