Е колкото и кофти детство да си имал с толкова силни планети се предполага /клиширано и на пръв поглед/, че трябва да имаш добра съдба.
Съсед е, но не съм много наясно със средата в тях. Има по-голям брат, той също не е нещо особено, но мисля, че не изглежда толкова пропаднал.
Във фейсбук, от където видях датата, пише някакъв час на раждане, но дали е верен, не знам. Ако предположим, че е реален, а не просто така, е с асц във Везни и тронов У1 в 1-ви дом /ако е там наистина, повече никва астрология
този не се къпе вероятно със седмици, а дрехите никакъв шанс да се изперат или сменят/
А преди малко нямах картата под ръка, карах по спомен, Слънцето е в някакъв уж квадрат със Сатурн, но в различни знаци, които са от един триплицитет, Марс в Козирог е в съвпад с Нептун в терма на Юпитер (а той в терма на Марс), тук тригоните са дефицитни, били са в първата карта, 5 дни е разликата /ама пак не са ми основателни причини, за такъв абсолютен провал/.
п.п. Баща му мисля, че също е алкохолик, но пък моя е наркоман... нито пия алкохол, нито взимам наркотици, въпреки Слънцето ми