toroni, мислите ти, желанията са обсебени по някой и се идентифицираш със същите, мислейки си че така ти е удобно, сигурно -Плутон в 8-ми срещу Меркурий,уАСЦ /ИЦ,Луна, приемаш всяка ситуация, свързана с жест, комуникация, контакти за нещо съдбовно, фатално в романтичната област -нодална ос квадрат от 5-ти към у1. Юпитер у7-ми и поставен в 7-ми е, спрял месец декември в твоя 4-ти дом, в градуса на Марс -държиш обстоятелствата в личния ти живот да стават по твоя начин, макар и не така видимо, надценила си нечии емоции, отношение и/или имаш /-ла си големи очаквания по отношение на личните си преживявания с ....Нептун е срещу твоята винаги подготвена да реагира като че ли по план Луна, а сега й се налага да си
изясни емоционалната природа и то по начин, противоположен на този, който ти познаваш.Нептун е най-високо в картата ти в момента и затваря наталната подвижна тао-квадратура Сатурн-Луна-Нептун, с тригон към Меркурий : " Не всичко каквото искаш да мислиш е, такова в действителност." Меркурий и Сатурн движат при теб картата и е добре да следиш кога са в лек аспект и мунданно, и по транзит към наталните, за да имаш реална оценка за случващото се около теб. Карта с подвижен акцент, винаги реагира с притеснение и безпокойство на всяка една промяна, защото избира да се адаптира към същата, изживявайки кризите по-скоро мисловно, а не впускайки се с емоции и чувства. Срещайки обаче силни страсти, драматични, дълбоки, обсебващи чувства, от ситуации/хора, подвижният тип хора се объркват и се лутат като пате в калчища и се
надяват другия/-ите да разрешат "Случаите на Поаро". Луна в Дева квадрат Сатурн, Слънце/Венера в Близнаци, АСЦ Близнаци и Юпитер ретро в 7-ми дом опозиция Меркурий, всичко това малко трудно може да демонстрира твоята иначе любяща и загрижена женска природа -друго виждат другите. Мисля, че имаш конфигурация ветрило в картата, която беше индикация за силно независим натив, но с вътрешно напрежение и е много важно да е мотивиран, но не съм много запозната, нека другите да се включат, интересна е тази конфигурация. Ти си в най-вълнуващият период, периодът на Урановата опозиция , там е и Хирон,а Уран е упр.МЦ , според мен не е време за изчакване и нагаждане, по въпросите свързани с 5/10-ти домове, а за експериментиране и току виж в периода края на март и началото на април една "криза" ще ти донесе възможност.