Не винаги.Говоря за Меркурий\Хирон и получавам разни "съобщения" (90% от интернет),които ме разтърсват емоционално.Знам че Хирон е в Риби и играе с Нептун,но съм изпадал в много тежки депресии,заради подобни удари.
Говоря ти най-вече периода края на Ноември 2013 до Декември 2014 (Сатурн в Скорпион,моя Десц е в Скорпион) и след това от Октомври 2014 до сега,чрез Хирон,Северен Възел и Венера най-често.
добавям и това:
Цитат: "Здравейте,незнам дали тази тема е за този раздел,но просто искам да ви попитам за последствията от последната квадратура между Уран и Плутон преди няколко дни и последвалото слънчево затъмнение в Риби,тъй като са свързани."
Ами Вселената просто се опитва да те размърда малко .... имаш все пак Плутон и Скорпион на 7 дом, стелиум в 5-ти, аспект на Плутон към СЛВ. Естествено, че чрез тези теми ще те разтърсва.
СЗ ти е в 11 дом и освен куинконса към нат Хирон в 4-ти, други аспекти няма - това говори за някаква промяна в дома ти - просто ситуацията се сменя. Квадрата на Уран и Плутон иска да промениш начина си на взаимодействие (тук има достатъчно статии, а и в нета също) - при теб тези планети свързват 7, 9, 11 дом - ами значи, замисли се как ги свързваш и промени нещата, за да не ги променя някой друг насила.
Папи ти беше написала също така интересни неща. И, в крайна сметка, обърни си внимание на нодалната ос - Плутон няма да те остави на мира, докато не го направиш.
Няма повече да досаждам - нека се изкажат вече и по-знаещите.