Привет:) Нова съм в сайта и бих се радвала,ако някой погледне картата ми и сподели нещо повече за мен,за "съдбата" ми, наблюдения,мнения и т.н. , тъй като правя първи крачки в астрологията и не мога сама да получа отговорите, които търся
А на кои въпроси по-точно искаш да си отговориш? Не сме ясновидци тук, че да кажем нещо за "съдбата ти", хороскопа показва потенциала на човек, това какво би могъл да реализира, но не е задължително да го осъществи- накратко това е пътната карта, но пътя всеки си измнинава сам, а понякога го мързи да ходи.
Марс У6, съУ11 в 11д в тригон с Луна У2, У3 лъв в 3д на К3- може да се занимаваш/работиш/твориш в област, свързана с писане, компютри, творческа дейност
Предпочиташ да твориш в уединение- Меркурий У1, У5 в 11д в квадрат с Нептун У11
Сатурн У9 в 10д риби във взаимна рецепция с Нептун У11- може да следваш компютърен дизайн, да се изявяваш в областта на изкуства от рода на музика/фотография/поезия
Венера в 12д диспозитор на вмъкнат знак в 5д и съвпад с ЮЛВ- може би трудно изявяваш чувствата в любовта, макар Венера да е в своя знак, освен това е в опозиция с Плутон
Слънцето у4 в квадрат с Уран у10, който е съвпад с Нептун, отделно Слънцето е в квадрат с Луната- родителите ти може да не се разбират много, баща ти да се застоява на чашка с приятели и да е избухлив, а майка ти да е горда и независима жена, но си го обича...
Това са само мои бегли предположения, които може да нямат нищо общо с действителността