Вин Дизел и аз бих го дискредитирала от темата, и на мен ми е дооста противен. :012: Но нещо в някоя тема бяхме обсъждали, мисля и това, противните хора като хора, които не знаят как да използват вродените си качества за магнетизъм - т.е те винаги създават силно впечатление, но не контролират дали емоцията е положителна или негативна.
Постовете на Дракониада и Стреличка са ми доста интересни. Лично аз смятам, че има доста кухи хора, които се привличат от кухи качества като суета и външен вид. Но за всеки влак си има пътници. Духовната сила като качество, обаче не дискредитира статуса, публичността, известността, а според мен ги подкрепя, тя така се изразява. Но хората не стават известни, щото са плеймейтки, примерно, а с нещо хубаво, което са направили - с изкуство, някакъв научен прогрес и т.н. Като се замислите, имаме доста открития, от които зависи животът ни и е такъв, какъвто е днес, но само за някои откриватели учим и знаем имената им, другите не са толкова масово известни. Магнетичният човек, според мен, има силна аура и сякаш е оцветен в някакви странни нюанси, които привличат другите да погледнат към него.
Не виждам да сме споменали Плутон, в този ред на мисли, защото ъгловият Плутон или по някакъв начин подчертаният, трудно може да се пропусне - и като гледате самия човек, и самият човек трудно може да бъде пропуснат от другите хора. Просто около такива хора има едно силно усещане за интензивност, на което рядко можеш да останеш безразличен.
Рени - обясни по-подробно защо мислиш, че хората с опозиции трябва да са магнетични. С опозиции често човек стои ту в едната, ту в другата крайност и си е работа цял живот да съумее да балансира. Та не виждам тази черта като много магнетична. :012: :012: :012: :012: