Има тема за помощ за други хора, но това е тема за нас си самите и кой какъв зор има. Ако можем да помогнем - хубаво, ако не - здраве да е.
Та нека се наредя първа на опашката :012:.
Имам следният зор: трябва ми билката хамамелис - кори и листа изсушени. Изрових интернет, прерових билковите аптеки, на личната ми лекарка синковеца е фармацевт и него го изюрках да разпитва и търси и нищо!!! Пълна свинщина! Фармацевтичните компании като надушат, че нещо работи и в мрежата нищо остава след тях...
Реално пакетче изсушена билка е на цена лев и петдесет - два лева. Обаче или отдавна не са го получавали, или дори аптекарите не са го чували :017:.
Билката хамамелис е много полезна за разширени вени, хемороиди, розацея. Та точно за последното си я търся да си направя маслен извлек и да си направя крем за лице. Реално ми трябват 2-3 пакетчета от нея.
Та молбата ми е ако някой от вас при разходка някъде попадне на нея да ми вземе и да ми я изпрати с куриер с наложен платеж, тоест аз плащам на куриера дължимата сума, а вие си я взимате от куриерската фирма
.
Има една фирма "Съни" в гр. Ямбол ама поне някой да ги вдигаше тези телефони бре :lol_hitting:... Та последната ми надежда е в тях. Предлагат всякакви билки, но след около 10-ина позвънявания никой не го чу този телефон тюююю...