Автор Тема: Как ни вижда срещуположния пол  (Прочетена 24955 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Как ни вижда срещуположния пол
« Отговор #45 -: Септември 02, 2014, 09:12:04 pm »
Предлагам да спретнем едно мухлясало старомоминско парти в темата, по домашни пантофи и с ролки на главата. Само за жени! Тъкмо нарязах една краставичка... на кръгчета. Много ще сме секси!  :29:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #46 -: Септември 02, 2014, 09:15:27 pm »
Пижамно парти - става! Мадами с пижами (или дантелени ношнички) :08: :012:

Та, за MC-то гледаме дали имаме планети там (в 10-ти дом). А ако нямаме, гледаме управителя, нали така?
А в индийската карта можем да се спрем на Арудха лагна. Не е конкретно свързана с противоположния пол, а с имиджа (образа ни в чуждите очи) по принцип.
« Последна редакция: Септември 02, 2014, 09:17:19 pm от Mirabella »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #47 -: Септември 02, 2014, 09:22:09 pm »
А ако говорим за това как ни виждат, в индийската астрология се споменава за 7 дом от Луна и 7 дом от Венера, независимо от пола на натива. По това може да се направят някои предположения как нативът "вижда" срещуположния пол или какво му се ще да "вижда".

Между другото, напоследък все повече усещам как един мъж ме вижда по 7 дом от Луната и Венера в хороскопа си, т.е. по знака Риби, така се получава. Същият принцип работи и в западната карта. При него двете са в твърд аспект с Нептун, а сега транзитно се повтаря такъв аспект. Приятно е да усещам благородния му устрем да ме спасява, но чак такава жертва не съм, още не съм потънала.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #48 -: Септември 02, 2014, 09:51:04 pm »
Благодаря ти за информацията, Лили.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #49 -: Септември 02, 2014, 10:08:07 pm »
    Тънката самоирония не е  подходящата ' дреха" за една жена ,за да бъде видяна ,но тънката талия -да. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #50 -: Септември 02, 2014, 10:21:47 pm »
7Д от Луната и Венера-Скорпион със всичките му лоши страни.  :012:  Има нещо,което няма как да видят в мен и то е заради Овенския стелиум-депресията.

7-ми от Луната и Венера ти е Дева  :29: AL е в Скорпион

Satin

• Hero Member
« Отговор #51 -: Септември 02, 2014, 10:26:05 pm »
Темата е интересна, има много какво да се каже по нея, особено астрологично. Липсата на откровеност обаче я скапва.
И защо гледате пети дом като другите ни виждат по МЦ - това е образът ни в социума. След това ни виждат и по асцендента.

Теб как те виждат  :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #52 -: Септември 02, 2014, 11:11:14 pm »
Са, Едната, да ти обясня едни неща...
Много е антиженско (според Рени), но мен не ме интересува как ме виждат абсолютно наистина, стига да правят каквото аз искам. А това става или не чак като се заговорим. И е въпрос на чар и убеждаване, правилно поискване, добра оценка на ситуацията. Външният вид-чак на второ-трето място. А за тия по улиците-нямам време да ги гледам дали ме гледат, даже съм по-доволна да не ме забелязват и да не ме закачат. Докато аз не реша да ги закача...
Не е до скрита суета, дрехите ги избирам по удобство, материя, евентуално по цвят
До миналото лято имах една рокля, тогава наваксах :)
Може би когато съм била сингъл...ама не-пак по дънки и маратонки ходех.
Виж, ако искам да направя добро впечатление, тогава вече детайлите стават важни, но пък не мога да дам обратна връзка по съществото на темата-отде да знам как ме виждат, според мен - според настроението ми

Рени

• Hero Member
« Отговор #53 -: Септември 02, 2014, 11:15:42 pm »
Papy,хората ,които не се интересуват как ги виждат абсолютно наистина -наистина не дават обяснение . ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #54 -: Септември 02, 2014, 11:17:42 pm »
Теб как те виждат  :)

Имам Везни на МЦ, а управителят Венера е в съвпад с Луната и Юпитер в Овен. Плутон е в 10 дом и е единствената ми планета над хоризонта. На въпроса как ме виждат ще ти отговоря с нещо, което е казала Бриджит Бардо.
"Нима мислиш, че когато си сама в леглото мисълта, че те обича половината свят може да те утеши? Половината свят е нищо, но един мъж може да е целия свят".
Това отговаря не само на въпроса как ме виждат, а и за някои теми във взаимоотношенията, които преосмислям напоследък.

Ако трябва да съм съвсем конкретна - по Венера и Везни ме виждат възпитана, дипломатична, по Плутон на трон - малко доминантна и по Луна и Венера в огнен знак - доста привлекателна, женствена, понякога рязка, с желание да налагам капризите си. Юпитер там ми дава осанка. Има противоречия и вероятно това е интересното.
« Последна редакция: Септември 02, 2014, 11:19:43 pm от The_One »
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #55 -: Септември 02, 2014, 11:20:20 pm »
Papy,хората ,които не се интересуват как ги виждат абсолютно наистина -наистина не дават обяснение . ;)

Напротив, искам The_One да разбере
Щото тя мисли, че е фалш, а то не е задължително

Satin

• Hero Member
« Отговор #56 -: Септември 02, 2014, 11:45:31 pm »

С Рени на глава не може да се излезе, излишен е спора с нея :012:

Понеже съм контролиращо изчадие, искам да ме вижда само онзи, който аз искам, другите не може да ме гледат (не са заслужили  ;D ) чувствам се сякаш ме ограбват, насилват, наистина ми е противно. Явно заради Слънцето в 12-ти все гледам да се скрия в ъгъла, не обичам да привличам внимание.
AL ми е заедно със Сатурн в Скорпион, МС в Козирог, преди ми се подиграваха приятелките, че с мен няма да излизат, че само с поглед прогонвам всички мъже и реално рядко никой припарваше, ако го направеше си тръгваше с подвита опашка, щото съм го изритала на секундата ;D То малко по-мило да се държиш и веднага гледат да ти се натрапят в личното пространство.

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #57 -: Септември 03, 2014, 07:33:37 am »
Тази индийска теория ще да е вярна. Усещам по невидимата ов от "противни/кови/я пол, че ме четат като скорпион и козирог. Но това ми харесва.
Нали по целознакови домове от венера и луна се брои?

Рени

• Hero Member
« Отговор #58 -: Септември 03, 2014, 08:20:20 am »
Satin ,

Как ни виждат... превод-защо не ме вижда еди кой си
Как ни чуват ... превод -защо не ме чува еди кой си
Колко сме изтъкнати.... превод- защо не ме оценява  еди кой си
Кой привлича /преследва .... превод-защо не ме харесва еди кой си ,и в този ред на мисли теми.Виж сега кой поставя същите и ще разбереш защо (не)споря.Ето ,ти ме виждаш като спорещ човек ,който държи непременно на своята гледна точка .Ако си отговориш на този въпрос ,тогава ще получиш отговор и теб защо те вижда срещуположният пол ,по причини ,които на теб не ти допадат или не отговарят на това ,което ти имаш като представа за себе си.
Жокер-опозиции 1/7-ми домове ,Венера в Овен . :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #59 -: Септември 03, 2014, 08:25:52 am »
Напротив, искам The_One да разбере
Щото тя мисли, че е фалш, а то не е задължително

Papy, след като искаш The_One ,в случая (или по принцип) ,да те разбере (т),първо трябва ти да положиш усилия да  разбереш какво сподели тя за себе си ,каква е тя ,а именно :

Цитат
Разбирам ги хората с много водни планетки обаче на екземпляри с огнени стелиуми като мен цялата тази пиеска никак не изглежда интригуваща.   
,

и тогава защо ... :)