Тери, тя историята е ужасно дълга и "с неочакван край" от сорта на болен - здрав носи. Всичко започна през 97-ма, Сатурн навлизал в 8-ми дом, а СЛВ е направил съвпад с АЦ. Бях още ученичка и се налагаше да работя в едно кафе, защото тя беше постоянно на легло. Здравето й се стабилизира, но това доведе до друг жесток проблем, който се прояви в пълна сила доста по-късно, а именно размяната на ролите- майка/дъщеря. В последствие преди 7 години отношенията ни с нея такива каквито са били приключиха, а от 3 години не поддържаме никаква връзка. При мен така се завъртат нещата, че някой в семейството като не е добре е на хранилка при мен, стъпи ли си на краката - вече не ме познава. Може и това да ми е по ЮЛВ в 4-ти дом. Кармично от предходни животи - не съм уважавала ръката, която ме е хранила. Затова сега цялата рода ще ми се изрежда все с нужда и щом се окопити някой и дим да го няма. Едно "благодаря" няма. Но аз това вече го приех, защото си знам, че е по ЮЛВ. Въпросът е, че концепцията на възлите са, че в ЮЛВ ще е болката, а в СЛВ утехата.
Алена, по прогресии Мерка е съвпад с АЦ, квадратира МЦ. Интересното е, че Марс ми е в 29-тия градус на Рак и към края на годината минава в Лъв. А до края на следващата ретро Уран и Нептун се обръщат и се чудя дали пък няма да се отприщят нещата и да вземат да тръгнат вече в правилната посока.
Алена за твоя 2/8-ми дом, според мен може да се отработва и по друг начин. Ако хипотетично си представиш, че банката ти откаже кредит? И не го изтеглиш, тогава, щом СЛВ е там би следвало половинката да се бръкне или да изкара повече пари. Моят девер е със СЛВ в 8-ми дом и е на издръжка на приятелката си, на родители, на баби. Мъж е голям вече, но това е положението. Имам и колежка със СЛВ в 8-ми дом, съпругът й е много богат, тя работи за разнообразие. Вероятно ако си наложиш да спреш с кредите, СЛВ ще проработи по друг начин.