За затъмнението и Уран.Картата на взрива си мисля,че е плод на таоквадрата от трз съвпад Луна/Плутон по основната ос Овен/Везни,въпреки,че в точния час Луната не е била в точен съвпад с Плутон."Огненият Дракон-хвърчило" си е избухнал успешно и Големият тригон не че не е спрял,ами е осъществил инцидента. Изглежда,за да се реализират инциденти са нужни подходящи,хармонични и силни транзити,както за да се реализира успех са нужни напрегнати.Темите катастрофи и затъмнение се смесиха,но ще се постарая да е за малко.Истината е,че все още не мога да асимилирам връзката между картата и толкова много жертви.
Всички,които си имаме стелиуми или планети в кардиналните сме в очакване на разни неща в личния живот или поне аз със сигурност :012:
.Онзи ден се опитах да предвидя кога би могло да е началото на "действието",ако въобще има такова.Предопложих,че ще бъде по време на трз Луна,съвпадайки с планети,които участват във фигурката,плюс върху Плутон.Но може да започне от Риби например,ако в натала от там имаме тао или ъгъл към голям квадрат,който "удря билярдно-по диспозиторство" някоя си планетка.Помежду си Луна/планета трябва да имат натален аспект,плюс хармоничен аспект към асц,за да се реализира като действие,а не само като изговаряне.Така,че 'заекът" може да изскочи от всеки ъгъл :d030: А аз не искам да ми се развалят строгите планове,въпреки че с участието на Уран елементът на непредвидимото събитие си е 100%.
Пък дори си въобразявам,че с наталния тригон от Сатурн към него може би е възможно да се озапти за неща,за които е нужен. :043: :043:
Самото затъмнение си го представям като спускане на завесата,антракт,смяна на декора за продължение към следващото действие на същия спектакъл.