На мен ми е интересно, как ще се отрази ретроградността на личните планети (Марс и Меркурий) на хората с такива в натала.
В момента забелязвам интересно задвижване от вчера при човека с ретро-Марс. Е, не знам докъде ще доведе, но ... да сме живи и здрави, ще докладвам.
Събитието от вчера - тр Марс квадратира Юпитер, У4, в 12, а наталния е в 7 дом - гости/роднини от чужбина, с които се посещават други роднини. Идеята за тази акция беше отпреди 2-3 седмици, но едва вчера се осъществи.
Събитие от днес - нат Марс е У8 - най-накрая успява да се види с адвоката, за да заведе искане за възстановяване на разходи по застраховка.
Дотук не е зле, астрологично
Марс ми е такъв ретро в стрелец, значи-имам възврат, ама нали рови и в миналото-по скропиона....Точно-само на ретрофазите съм енергична, овенска, не цепя басма. Както при a l e n a понечих да падна, друг ме подхвана и стана....кално, аз със лека травма на гърба, другият яко обра колесника и лицето му е в рани, щото ръцете уж да спасяват заети. Сега ми е тъпо и виновно.Така че за нелепите простотии време винаги се намира. За сметка на това пък няма дупки по улиците и е осветено
-как да паднеш, дабра си е то?
И аз се замислям /марс е У 9 в 4д/ да сезирам някоя агенция по трудови отношения, заради значителни финансови злоупотреби към мен от работодател. Не съм по съденетата, но може и затова да сме на този хал в тази държава, или пак само аз...
В основната ми работа станаха рокади, точно сега,а е говорено и решено тайно още лани, унижени мъже, подмолно свалени, ще се съдят, не отива на добре.
Как да не ми харесва, всичко живна, е не позитивно, ама, явно сега се разчистват сметки. При нас са мъже-колеги, на ретроградието във везни през март 2014 имаше пак такива скандали. Мисля да погледна синодичния цикъл на марс.
А 6 от 8 колеги имат натален аспект-марс-сатурн, карета и опозици.