Автор Тема: Астро-прогнози за 2015 г  (Прочетена 14744 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
Re: Астро-прогнози за 2015 г
« Отговор #30 -: Януари 03, 2015, 04:31:45 pm »
и аз точно от тази гледна точка го казвам , не съм точно бежанец , но живея 11 години в чужбина и знам какво е да нямаш никой и нищо. Дори в България много малко съм живял в моя роден град, с моя Северен Възел в 12 дом , съм изпитал много от терзанията на тези хора върху себе си така , че напълно им съчувствам ...

Моите съседи са Сирийци :) така че познавам доста

но нека не се откланяме от темата, а тя е прогноза за БГ за 2015
« Последна редакция: Януари 03, 2015, 04:34:02 pm от greg07 »

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #31 -: Януари 03, 2015, 04:37:03 pm »
Да, ясно. Едно си знаем, едно си баем. Някой път пробвай да излезеш извън своя "житейски опит" и да видиш голямата картина. Иначе цял живот ще гледаш света през ключалката на собствената си състрадателност.
Само дето оспамих темата и се ядосах. Никой нищо не разбра.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #32 -: Януари 03, 2015, 04:43:21 pm »
Никъде не обичат бежанците, възприемат ги като натрапници. Но дай боже никога да не ни се случи да сме бежанци в чужда държава, впрочем същото е отношението и към емигрантите от по-слабо развитите страни, каквато между другото е България, а и редица други.

Една моя позната замина в чужбина и беше домашна помощница /чистачка, миячка и прочее/ в семейство чернокожи. Каква ирония, нали?
« Последна редакция: Януари 03, 2015, 04:50:11 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #33 -: Януари 03, 2015, 06:09:54 pm »
Гаури , понякога съм се питал , каква е тази моя съдба цял живот да живея на място , което не е моя дом... но като се прибера в България просто не мога да дишам , хем без страната в която съм роден не ми е добре, хем и без нея не мога. Аз съм роден в България , но родителите ми не са етнически българи, хем съм не съм .... изобщо мъка. Това винаги ми е било болката. Вси4ки си мислят 4е хората емигрират по икономически причини , но те са не повече от 20% като причина за емиграция ...

Kaya

• Full Member
  • Публикации: 170
« Отговор #34 -: Януари 03, 2015, 06:34:26 pm »
В някои държави, особено през Античността, новата година започва след пролетното равноденствие.
за някои и сега си почва след равноденствието справка днешна месопотамия:)) казва се норуз и почва или на 21 или на 22 март; малко са повлияни от мюсюлманството, но имат интересни обичаи за деня/ нощта; слагат се седем ястия ( нещо да ви напомня)всичките на съответния език започват със "с", огледало, за да се вижда е на земята, това което е на небето и  рибка в аквариум ( явно идеята за а-туин не е никак нова :72:)

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1919
« Отговор #35 -: Януари 05, 2015, 05:21:21 pm »
Аз лично харесвам прогнозите на Гал Сасон, много умерен и тактичен човек.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #36 -: Януари 05, 2015, 07:26:16 pm »
Рени, чети от живота.  ;D
Той така незабравимо и атрактивно ще ти поднесе информацията, че няма как да не се впечатлиш.  ;D

За 2015 година залагам на смяна на министри в българското правителство. За началото на 2016 година предполагам проблеми със съдебна власт, религия/църква. Които ще назреят в край на 2016 година след неочаквани разкрития на тайни. Което ще доведе до криза в правителството/падането му/смяна.  ;D И финансови трудности.

:012:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #37 -: Януари 05, 2015, 10:08:45 pm »
Рени, чети от живота.  ;D
Той така незабравимо и атрактивно ще ти поднесе информацията, че няма как да не се впечатлиш.  ;D

За 2015 година залагам на смяна на министри в българското правителство. За началото на 2016 година предполагам проблеми със съдебна власт, религия/църква. Които ще назреят в край на 2016 година след неочаквани разкрития на тайни. Което ще доведе до криза в правителството/падането му/смяна.  ;D И финансови трудности.

:012:

Благодаря, Ема. ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #38 -: Декември 11, 2015, 08:03:26 pm »
Аз лично харесвам прогнозите на Гал Сасон, много умерен и тактичен човек.
Четох ги онзи ден за 2016-та, наистина умерено се е изразил с практична насоченост към читателите- съвсем хабер да си нямат от астрология, пак ще го разберат.