Автор Тема: Транзити на марс-съвпад, квадрат, опозиция  (Прочетена 21892 пъти)

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
Re: Транзити на марс-съвпад, квадрат, опозиция
« Отговор #30 -: Април 06, 2015, 08:11:52 pm »
трябвало е да си напариш краката като си се прибрала, да пиеш билков чай и един аспирин преди лягане, сега нямаше да си със запушен нос
Марс е У1, 8 и транзитира в 8д- сама си предизвикала опасността от простуда в случая

Бях болна до обед  ;D Със ставането изпих една шепа витамин С, че нямах течен и един упсарин, след 3 часа нищо ми нямаше.

rroza

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #31 -: Април 07, 2015, 03:00:50 pm »
Трз Марс ще направи квадрат на наталния ми.Познавам човек с такава позиция.Освен да се видим,за да се изпокараме и да отчета транзита по този начин.   :d030:
И мен ме чака :) Още от днес започна да се проявява. Марс ми е У2 в 12 нат.В момента транзитира през втори Д,точният квадрат ще е при съвпада му с  K3. Подмолно действие от страна на клиент,което ще рефлектира върху заплатата ми в най-добрия случай.Или напускане на работа?

П.П. още с влизането си в Телец Марс направи съвпад със Слънцето и Венерата ми. И двете са във 2Д.
« Последна редакция: Април 07, 2015, 03:24:40 pm от rroza »

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #32 -: Април 07, 2015, 07:44:14 pm »
И мен ме чака :) Още от днес започна да се проявява. Марс ми е У2 в 12 нат.В момента транзитира през втори Д,точният квадрат ще е при съвпада му с  K3. Подмолно действие от страна на клиент,което ще рефлектира върху заплатата ми в най-добрия случай.Или напускане на работа?

П.П. още с влизането си в Телец Марс направи съвпад със Слънцето и Венерата ми. И двете са във 2Д.
Напускане на работа,но ако е замесен У6/У10.
Марс Водолей е "луд" и като У2 може да ти донесе неочаквани развръзки по случая.Очакваш финансови санкции или смяна на работата-едва ли ще е точно това. :)
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #33 -: Април 07, 2015, 08:30:25 pm »
цитирам Диди,но не помня в коя тема го беше писала

"Примерно може Марс да ти е в момента във втората половина на цикъла - някъде между седми и четвърти дом от наталния Марс -
година и нещо след марсовия възврат почваме да губим енергията си - вътрешният ни атомен реактор остава без гориво и сме принудени да си набавяме тази енергия от вън - чрез храна, стимуланти, дрога, чрез външни стимули, чрез екстремни, адреналинови преживявания, емоционални драми и сблъсъци. Обичайно това време на липса на мотивация и вътрешна енергия се изживява като разколебаване на целта, мислим, че не сме на прав път, щом вече ни е отмиляла работата, връзката, хобито, целта и щом нямаме сили за нея и започваме да мислим, че трябва да сменим целта, вместо просто да се оттеглим и да си презаредим батериите. Това е времето в цикъла, когато трябва да се пестим и да сме в нисък режим, а обикновено точно тогава нещо ни тика да стартираме нещо ново и да правим радикални промени.

или пък между четвърти и първи дом на наталния марс -
при последната квадратура сме толкова изстискани, че може и да се разболеем или подменяме автентичната си - идваща от Марс - мотивация и страст за живот с някаква друга, идваща от другаде - от Сатурн, от Луна и т.н.  Тогава и най-често си налагаме да започнем занимания с нествойствени дейности - такива, за които наталният ни Марс никога не би се сетил - тръгваме на фитнес, записваме се на йога, тичаме, и т.н. Това обикновено трае кратко - до възврата, когато Марс си тръгва по новия цикъл и ни информира откъде идва и за какво ще отива енергията ни най-адекватно."

Happy58

• Гост
« Отговор #34 -: Април 07, 2015, 08:42:49 pm »
Трз Марс ще направи квадрат на наталния ми.Познавам човек с такава позиция.Освен да се видим,за да се изпокараме и да отчета транзита по този начин.   :d030:

е ти нещо по-продуктивно или по-приятно не можа ли да измислиш :)

и мен ме чака този/другия месец, ама се активира цяло тао на нодалната ос :)

преди две години, по време на квадратурата съм вадила зъб :) - тр Марс е бил съвпад с тр ЮЛВ (+ още тр слънце, меркурий и луна около тази точка), - карма, какво да го правя .... :)

и, четейки написаното от стреличка и спомняйки си събитията, мисля, че всъщност, тази квадратура ме накара да си свърша нещото, което отлагах цяла година преди това (явно от първата квадратура или може би дори да е от съвпада).
« Последна редакция: Април 07, 2015, 08:53:43 pm от Happy58 »

strelicka

• Hero Member
« Отговор #35 -: Април 07, 2015, 08:50:25 pm »
Трз Марс ще направи квадрат на наталния ми.

има пролетно почивстване,прекопай градинка,засади цветя,изкачи връх, спортувай,изразходвай енергията за нещо ,което не си правила или го направи по нов ,различен начин :08:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #36 -: Април 07, 2015, 10:10:46 pm »
Дракониада, не влизай в битки с шеф, тати, мъж,който ти е евентуална тръпка, ще те матират, просто изчакай 2-3 дни.:)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #37 -: Април 10, 2015, 08:20:24 am »
Дракониада, не влизай в битки с шеф, тати, мъж,който ти е евентуална тръпка, ще те матират, просто изчакай 2-3 дни.:)
Благодаря за мненията,момичета! :)
Рени,тенденцията е точно битки с тези мъже. ;)
Трз Марс/Телец и Юпитер от Лъв правят квадратура и опоз на моите и съм въвлечена да давам отпор на висшестоящи,които ги е ударила манията за величие.Опитват се да ме разклатят,но няколко дни ги свалям на земята.Ако не спрат ще имаме разправии. :d030:
 Рени,няма да загубя,непрекъснато правя добро впечатление на който трябва.Изглежда малките шефчета се дразнят от това и са решили да "ми режат крилцата"  :D .Занимават се с мен,вместо да си вършат по-добре работата и да трупат червени точки така,както аз правя.  :012: Ако разбираха поне малко от астрология щяха да знаят,че не могат да се заяждат с мен.  :P :08:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #38 -: Април 10, 2015, 08:33:10 am »
има пролетно почивстване,прекопай градинка,засади цветя,изкачи връх, спортувай,изразходвай енергията за нещо ,което не си правила или го направи по нов ,различен начин :08:
Насажденията ми на балкона не никнат.Много съм разтревожена. Вчера нали съм нетърпелива,разрових да видя какво правят под земята и бяха тръгнали да пробиват.  :012: Очаквах след месец да ям зрели неща-едва ли не.  :85: :043:

Рени

• Hero Member
« Отговор #39 -: Април 10, 2015, 09:18:12 am »
Дракониада, не съм си и помислила, че ще загубиш, ти си всеотдайно момиче.  :13:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

strelicka

• Hero Member
« Отговор #40 -: Април 10, 2015, 09:45:14 am »
овен- цял живот засаждат семена и остават на телеца да ги прекопава и отглежда,а девата да ги събира,съхранява

Рени

• Hero Member
« Отговор #41 -: Април 10, 2015, 09:53:48 am »
Но всичко започва с ...Овен-факт!   :49:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #42 -: Април 10, 2015, 10:02:44 am »
Дракониада, не съм си и помислила, че ще загубиш, ти си всеотдайно момиче.  :13:
Досаждат ми като комари.Да не кажа голяма дума,но са много малки да ми разклатят Сатурновите планове.Изплясках ги по веднъж,но повече се кефа като ги пляска бигбосът,а те са безотговорни и правят пропуски,които лъсват много непрофесионално.   ;)
Стига съм спамила. :)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #43 -: Април 10, 2015, 10:06:05 am »
Но всичко започва с ...Овен-факт!   :49:
овен- цял живот засаждат семена и остават на телеца да ги прекопава и отглежда,а девата да ги събира,съхранява
Не мога да чакам,но съм най-търпеливият Овен.  :012: :d030: Кога ще поникне това?Кога ще стана "цар"?-Не мога повече да чакам!  :91: :012: :012:

strelicka

• Hero Member
« Отговор #44 -: Април 10, 2015, 09:24:40 pm »
Кога ще стана "цар"?-Не мога повече да чакам!  :91: :012: :012:

като ти потече синя кръв от вените,тежка е царската корона,а лесно режат главата,която я носи,като сбърка....