Как? :012:
Няма да ми слагаш електроди на слепоочията, предполагам.
Аз виждам двама човека- сервилно наведени един с/у друг, държащи кани в ръцете си. Приличат ми на сервитьори. Има и други детайли.
2.две джуджета
3. казах
4.глава на глиган или разпъната кожа на животно
5.прилеп в полет погледнат в гръб
6. разчекнато животно погледнато отгоре. прилича на гризача от "Ледена епоха"
7. 2 момичета с високо вигнати коси, бокал, сърдити шутове
8. 2 червени гризача- от рода на миещи мечки, порове и т.н.,оранжева пеперуда, Наполеон в анфас сс зелена шапка и син мундир, бял прилеп
9.в центъра- растение с чашка, плодник, стъбло; двама вълшебника
10. в таласъмчета, лице с зелени мустаци и сини очила, червени морски кончета; 2 двойки целуващи се дяволчета
1. В стресова ситуация реагираш борбено, държиш да доминираш
2. Може да се чувстваш неоценена от другите, може да имаш усещането, че сякаш не забелязват нито теб, нито нуждите ти.
3. В социалните контакти си дистанцирана, но се държиш се възпитано, емоциите са сведени до минимум. Може би каната олицетворява точно емоциите, и зависи дали е пълна или празна.
4. Тук ми е малко противоречиво, не признаваш авторитети, но за теб мъжът трябва да бъде силен (или там с каквото се свързва глигана). Или пък показва собствената ти сила
5. Прилепът тук говори за враждебност
6. "разчекнато животно погледнато отгоре" това не съм сигурна как да го вместя за 6-та карта
Може би не се чувстваш много комфортно в интимния живот в последно време, по задължение ти е и не ти е особено комфортно
7. Сърдитите шутове не знам как да ги свържа със женствеността и женските фигури в живота
8, 9, 10 ме затрудняват, не ми се мисли
Писах глупости, нали си наясно