вече имам мнение- по време на Пълнолунието снощи си хапвах сладко, сладко пред тв печено бутче и надупени картофки, приготвени лично от мен, но докато ги пекох бях хапнала едно парче крем-пита, закупено от витрината на близкия супер- не знам от коя храна се получи, от Пълнолунието, което е на моя АСЦ в дева и опозиция на Хирон в 6д ли, к'во стана, но така ме преряза корема, че дъх не можех да си поема от болка- посетих тоалетната, пуснах малко голяма нужда, уж премина болката, но след няколко минути се усили и не само, че дъх не можех да поема, ами ми причерня, сякаш сърцето ми спря и имах чувството, че всеки момент ще припадна в коридора- този път голямата нужда беше толкова голяма, че задръстих тоалетната, обаче ми мина след това- пих един чай от лайка и ми стана леко на стомаха, на душата и заспах пр(о)ечистена :012: :012: :012:
класика за пълнолудие - преяждане в дева на асц.- храносмилателни крайности водещи до взрив и след него тихо :57:
Акрукс , може просто да си получила паническа атака , някакви хиподондрични симптоми по-скоро.
Честно казано не съм преяла, защото цял ден бях на две бисквити и кафе, в което преобладава ръж и леблебия- вечерта съм хапнала само едно бутче с 3 разполовени картофа, опечени заедно с люспата, както ги правя редовно- съмнява ме да не е от парчето крем-пита, че е с яйчен крем или от това, че картофите ми бяха поникнали в килера, аз махнах кълновете и ги измих хубаво, преди да ги метна в тавичката, но все пак...Знам само, че за момент ми спря кръвообращението и ми изби студена пот, което ме изплаши
Не съм получила никаква паническа атака, писала съм в предни коментари какво беше, стига толкова по моя случай
прочети за соланина в поникналото,той уби на приятелско семейство едно котило- малки кученца,яли поникналото на картофите
Симптомите на отравянето при консумация на прораснали изеленясали картофи са: болки в корема, повръщане, гадене, депресия, виене на свят, затруднено дишане, неправилен пулс, нарушаване на сърдечната дейност, възможно е и изпадане в кома.
Но ако все пак искаме да ги употребим за храна, необходимо е те да бъдат дълбоко обелени, за да се отстрани соланина, който се намира в повърхностния слой на картофа, под кожицата.
Почти върху АСЦ ми е говедото... Ще приключвам нещо свързано единствено и само с мен? Не искам нищо да приключвам! Всичко е или добре или перфектно. Вчера си боядисах косата (в червено естествено). Дано съм го отработила.
В края на първи дом, на К2 - имам да плащам една осигуровка и вероятно така ще се прояви тази лунация.