Както вече писах, Пълнолунието попада в моя 3д, като сключва съвпад с Нептун У7 и с Марс У3, У8.
В книгата на Ръшман четох онзи ден, че съвпадът с Марс дава мощна енергия, да внимавам и не си изпусна нервите, да се пазя от инциденти, най-вече порязване с остър предмет и в заключение е написала, че е подходящ аспект за градинарство- бурен няма да остане след мен. Зарадвах се на последното, че ми предстои работа по двора на майка ми, дори си купих сладурски ръкавички за работа в градината, но не би- каквото има да става си става. Ръкавичките си стоят на масикчата в коридора, грейнали като глухарчета, но не съм в кондиция сега да се заема с бурените- тази нощ, малко след 4ч се събудих от пронизваща болка в един счупен зъб. Станах, отидох до тоалетната, а после влязох в кухничката да се нажабуря с ракия- имам в едно малко шишенце малко ракия, която пазя по този повод. От ракията пак ме прониза чак в мозъка болка от зъба. После ми прималя- чудех се дали е от зъба или от уплахата ми, а докато мислих съм припаднала. Свестих се на мозайката до вратата на кухнята- от едната ми страна пералнята, от другата масичка за сервиране от ковано желязо, а около мене натрошени стъкла- съборила съм няколко измити буркана и две шишета от сок "Теди", които бях приготвила да прибера в килера, а чешмата си шуртеше... По мене обаче няма драскотина от множеството натрошени стъкла и стъкълца, обаче на главата имам солидна цицина, десният лакът ме боли (явно съм паднала на него) и отзад гърба, в областта на плешките, най-вече лявата. От "смешна помощ" не дойдоха- лекарката, с която ме свързаха ми каза аз да отида с такси!!! Не отидох- измерих си сама кръвно, пулс, на главата сложих лед и спадна подутото. И връщам лентата назад, когато по подобен начин припаднах една сутрин на излизане от тоалетната- тогава бях паднала по лице, пак на мозайката, но в коридора- свестих се между обувките, а до мене локвичка кръв, всъщност тогава малката ми дъщеря ме намери и събуди, беше се много уплашила.
И тогава- 25 май 2003г, и днес, ЮЛВ е в 8д съвпад с К8, където е овчата ми Луна, и съответно в опозиция на моето Слънце У12, а тр Юпитер съвпада с Луната на моя мъж, квадратира моя съвпад Марс/нептун в 3д и опозиция на моя Сатурн У5, 6 на К6
Хубавото, свързано с 3д е посещението на жена от управителния съвет на дружество, в което членувам- донесе ми новия алманах "Светопис", в който съм включена с мои стихове, а художник на броя е голямата ми дъщеря. Наздраве от мен с чай от лайка, днес ще ми е разтоварващ ден!