Автор Тема: Пълнолуние 2 юни 2015г  (Прочетена 31959 пъти)

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
Re: Пълнолуние 2 юни 2015г
« Отговор #45 -: Юни 02, 2015, 07:51:03 pm »
Драки!  :38: Нека всичко е наред при теб. Да се възстанови бързо!

А при мен темата с 10 дом се обостря. Майката на баща ми е зле. Май няма да изкара много след това пълнолуние.  ???
Има точен съвпад на Слънце и Нептун в 10 градус на Дева. И кара опозиция на тр Нептун. И Мерурий/Юлв в 30 градус на Лъв. Тъкмо Сатурн се засилва към каре.
А при мен тр Сатурн отива отново към Мц.  ???

Като гледам картата и на баща ми, който е слънчев Стрелец и пълнолунието му е на разходящ съвпад от Слънцето - 3 градуса орбис. слънце у10. Тр. Юпитер точно на Мц.  :(

Да видим. Надявах се да изкара бабета до карето на Сатурн към Слънце. Ама май Мерури го играе някакъв важен и по управител на домове. Което не знам, нямам час на раждане.

Едит: Рени, забравих да напиша, че има резон в предложението ти за Уран. ама той ми е малко приятел, не ме мори толкоз силно. Иначе вярно е въртележка на моменти около мен. Някакъв шеметен хаос, който си има свой ред. И уж няма начин да се наместят всички ситуации и събития, а се сместват едно до друго.  :08:
« Последна редакция: Юни 02, 2015, 07:55:57 pm от Emma »
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Happy58

• Гост
« Отговор #46 -: Юни 02, 2015, 08:10:28 pm »
Дракич, Ема, дано се оправят по-бързо близките ви  :08:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #47 -: Юни 02, 2015, 08:28:22 pm »
Хубавото е,че покрай тази работа с баща ми вече не сме сърдити,даже ми даде 100 задачи  :d030: по телефона,а аз ги върша,защото той не може  :D .Преструваме се,че не помним да сме се карали
Една ОВ.  ;)
На транзит на Слънце в Телец в квадрат към наталните ми Марс/Юпитер,с баща ми успяхме да се скараме доста гръмко  :012: .И двамата все още сме много сърдити и не се чуваме.И да поясня-той беше виновен,а не аз,но той мисли,че аз съм виновна.  :012: :012::d030:
-Овенска работа  :012:.Звучи доста бодро,но се оплаква от постната храна и не иска да съм му ятак,за да му занеса нещо вкусничко.  :72: Подозирам,че ще трябва да го връзват,за да поостане още малко там.
Желая здраве на вас и на близките ви!  :08: :58: :72: :-*
« Последна редакция: Юни 02, 2015, 08:30:22 pm от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #48 -: Юни 02, 2015, 08:32:51 pm »

А при мен темата с 10 дом се обостря. Майката на баща ми е зле. Май няма да изкара много след това пълнолуние.  ???
Има точен съвпад на Слънце и Нептун в 10 градус на Дева. И кара опозиция на тр Нептун. И Мерурий/Юлв в 30 градус на Лъв. Тъкмо Сатурн се засилва към каре.
А при мен тр Сатурн отива отново към Мц.  ???

Като гледам картата и на баща ми, който е слънчев Стрелец и пълнолунието му е на разходящ съвпад от Слънцето - 3 градуса орбис. слънце у10. Тр. Юпитер точно на Мц.  :(

Да видим. Надявах се да изкара бабета до карето на Сатурн към Слънце. Ама май Мерури го играе някакъв важен и по управител на домове. Което не знам, нямам час на раждане.
Бабите са много жилави като решат да се заинатят,може да прескочи  :08: :38:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13743
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #49 -: Юни 02, 2015, 08:37:22 pm »
Хубавото е,че покрай тази работа с баща ми вече не сме сърдити,даже ми даде 100 задачи  :d030: по телефона,а аз ги върша,защото той не мож .Преструваме се,че не помним да сме се карали-Овенска работа Звучи доста бодро,но се оплаква от постната храна и не иска да съм му ятак,за да му занеса нещо вкусничко.   Подозирам,че ще трябва да го връзват,за да поостане още малко там.
Желая здраве на вас и на близките ви!
  Майка ми март като падна и си сцепи главата, също се държа мило с мене, все едно никога не ми е тровила живота, все едно юни миналата година не беше викала във входа на квартирата ми, че съм боклук, но като оздравя раната и пак поде старата песен на стар глас  :)
Скорошно оздравяване на баща ти, а Пълнолунието да ти донесе нещо петодомно, поне една петица от тотото  :012:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #50 -: Юни 02, 2015, 08:50:25 pm »
Скорошно оздравяване на баща ти, а Пълнолунието да ти донесе нещо петодомно, поне една петица от тотото  :012:
Всичките да са ни живи и здрави само,пък нека ни ядосват-кой ако не родителите! :72: Само тях търпя и то докато не ме извадят от релси  :012: Аз не живея с тях и не се чувахме след караницата,ама днес ме изръчка нещо в душата и се притесних,и звъннах,и така разбрах какво става

Утре,не трябва да забравям да пусна едно тото,но най-вероятно пак ще забравя  :012: :08: :-*
« Последна редакция: Юни 02, 2015, 08:53:31 pm от Дракониада »

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #51 -: Юни 02, 2015, 08:57:21 pm »
Дракониада, дано се оправи по-бързо баща ти.

И аз да дам ОВ- пълнолунието ми е в 5ти дом, на купсидата на 6ти точно, опозиция точна с хирон, квадрат юпитер У6, съвпад сатурн У7. Една много близка приятелка днес роди. Та, много се радвам за тях. Проявленито и при нея на пълнолунието- преноси бебето с няколко дни След това вчера я вкараха в болинцата, където констатираха, че трябва секцио, защото бебчето вече беше твърде наедряло , за да го роди по естестевн начин.  :) Момиченце е , с асц везни. И пълнолунно.
« Последна редакция: Юни 02, 2015, 08:59:36 pm от Flora »
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #52 -: Юни 02, 2015, 09:00:53 pm »
Бързо възстановяване на близките Ви.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #53 -: Юни 02, 2015, 09:04:15 pm »
Дракониада, дано се оправи по-бързо баща ти.

И аз да дам ОВ- пълнолунието ми е в 5ти дом, на купсидата на 6ти точно, опозиция точна с хирон, квадрат юпитер У6, съвпад сатурн У7. Една много близка приятелка днес роди. Та, много се радвам за тях. Проявленито и при нея на пълнолунието- преноси бебето с няколко дни След това вчера я вкараха в болинцата, където констатираха, че трябва секцио, защото бебчето вече беше твърде наедряло , за да го роди по естестевн начин.  :) Момиченце е , с асц везни. И пълнолунно.
:clap: :clap: Това е хубава новина!Днешната карта е  добра и трябва да и е на късмет.  :08: :58: :72:

Flora

• Hero Member
« Отговор #54 -: Юни 02, 2015, 09:13:43 pm »
Цитат
:clap: :clap: Това е хубава новина!Днешната карта е  добра и трябва да и е на късмет.  :08: :58: :72:

Да, аз също се надявам. Бях предупредила майката ако може да не ражда в петък , понеже с луната във везни и тао-квадрата не беше особено добре. На термина луната беше в дева, щеше да квадратира стелиума. Пък скорпионската луна е тежка за близнаците, по-добре в стрелец. Аз съм фен на оста близнаци-стрелец. Ако можеше да избира дата за секцио например, щях да я посъветвам за утре, но беше вече наложително, понеже бебето продължаваше да расте. Роди се близо 4 кг  :)
And nobody knows my name

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #55 -: Юни 02, 2015, 09:49:25 pm »
Да, аз също се надявам. Бях предупредила майката ако може да не ражда в петък , понеже с луната във везни и тао-квадрата не беше особено добре. На термина луната беше в дева, щеше да квадратира стелиума. Пък скорпионската луна е тежка за близнаците, по-добре в стрелец. Аз съм фен на оста близнаци-стрелец. Ако можеше да избира дата за секцио например, щях да я посъветвам за утре, но беше вече наложително, понеже бебето продължаваше да расте. Роди се близо 4 кг  :)
Пу-пу-пу!4 кг!  :-* :72: Хубаво бебче.А майката добре ли е? Майката(Луна) от натала ще има протекции от Уран и Юпитер,какво по-хубаво от това  ;)

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #56 -: Юни 02, 2015, 10:00:40 pm »
При мен пълнолудието е в 2-ри дом и получих малка сума пари  :)

Flora

• Hero Member
« Отговор #57 -: Юни 02, 2015, 10:13:59 pm »
Цитат
Пу-пу-пу!4 кг!  :-* :72: Хубаво бебче.А майката добре ли е? Майката(Луна) от натала ще има протекции от Уран и Юпитер,какво по-хубаво от това  ;)

Ами да чукна на дърво, след секциото и раждането ,  е добре и всичко е ок . Обаче една нощ трябва да е в реанимацията. Иначе бебето беше твърде голямо за тесния й ханш, понеже тя е доста финна и слаба. А до последно вършеше една камара неща в 9-я месец, преместиха се в ново жилище преди 3 седмици. Не знам как издържа и успя с всичко. А иначе тя е един от най-добрите хора , които познавам. Направила е много за доста хора, надявам се това показват и аспектите с юпитер и уран. Тя е слънчев рак с асц скорпион, обаче в първи дом има и стрелец със сатурн и уран. Луната е в телец, марс в козирог , венера в лъв.
« Последна редакция: Юни 02, 2015, 10:15:53 pm от Flora »
And nobody knows my name

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #58 -: Юни 03, 2015, 01:56:50 pm »
Хах това пълнолудие във 2-ри дом е доста интересно. Получих предложение от една колежка да си продам лекциите  :012:  ама мисля да откажа, не ми е в стила подобна търговия

Happy58

• Гост
« Отговор #59 -: Юни 03, 2015, 02:17:12 pm »
Хах това пълнолудие във 2-ри дом е доста интересно. Получих предложение от една колежка да си продам лекциите  :012:  ама мисля да откажа, не ми е в стила подобна търговия

защо? я си помисли пак :)