Автор Тема: Родени при затъмнения  (Прочетена 22942 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Родени при затъмнения
« Отговор #45 -: Април 26, 2014, 04:06:00 pm »
родена на два дена път преди частично СЗ 12  Стрелец
сорос 2S

Серия Сароса 2 S
Начало:   17 апреля 991 г. (ст. стиль), 9:38:39 GMT Южный полюс
Эти затмения связаны с необычными группами и вовлече¬нием человека в эти группы. Это может быть временем, когда человек замечает или неожиданно хочет найти определенную группу, которая имеет отношение к целительству, искусству или филантропии. Человек будет ощущать, что он может мно¬гое приобрести благодаря вовлечению в такую группу.
Затмения в 1950 - 2050 гг.:
1910,1928,1946,1964,1982,2000,2019, 2037

... и ето ме тук :08:

Супер,Strelicka-значи при теб има потвърждение ,че следващ темата на същата серия Сарос   :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Kaya

• Full Member
  • Публикации: 170
« Отговор #46 -: Април 27, 2014, 09:07:54 pm »
chestno rabotqt li wi sorosite? 

( sorry  nqmam kirilica)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #47 -: Май 01, 2014, 09:23:09 am »
chestno rabotqt li wi sorosite? 

( sorry  nqmam kirilica)

СЗ по оста е 4-10 дом

1964г.- 04/12- СЗ сорос 2S първа глътка въздух
1982г.-15/12 - СЗ сорос 2S-първа работа
2000г.- 25/12- СЗ сорос 2S- много тежка в здравословно с-ние за семейството година
2019г- 06/01......предстой

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #48 -: Юни 01, 2015, 12:12:35 pm »
Имам приятелка родена на слънчево затъмнение, на точната дата. Като бяхме деца имаше проблеми с баща си, после с приятеля си, за когото се омъжи след големи перипетии. Проблеми със здравето на детето, после и сериозни проблеми на съпруга с правосъдието.

Като цяло не й е лесно.

Нейното затъмнение го преживях по прогресия миналата година, родена е месец след мен.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #49 -: Юни 01, 2015, 07:06:03 pm »
Eдната ми сестра е родена при слънчево затъмнение. Има екстремни житейски ситуции.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #50 -: Юни 01, 2015, 07:12:28 pm »
Пък тези,които сме родени в други фази на луната и без затъмнения,се пропукваме от щастие и спокойствие :D :D
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Sun_Shine123

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 76
« Отговор #51 -: Юли 03, 2020, 10:34:34 am »
Здравейте, наскоро разбрах, че съм родена преди лунно затъмнение. То е било сутрина на 7 окт. 1987 г., аз съм родена на 6ти в 22:30 ...Стана ми много интересно и потърсих информация в интернет, но прочетох доста страшни неща ...Във връзка с наближаващото лунно затъмнение на 5 юли, искам да попитам наистина ли е толкова сложна съдбата на родените при затъмнение? Мога да приложа и карта ако на някой му е интересно. При мен луната е в Овен в 10 дом, а слънцето в 4ти - Везни.

Рени

• Hero Member
« Отговор #52 -: Юли 03, 2020, 11:36:55 am »
Здравейте, наскоро разбрах, че съм родена преди лунно затъмнение. То е било сутрина на 7 окт. 1987 г., аз съм родена на 6ти в 22:30 ...Стана ми много интересно и потърсих информация в интернет, но прочетох доста страшни неща ...Във връзка с наближаващото лунно затъмнение на 5 юли, искам да попитам наистина ли е толкова сложна съдбата на родените при затъмнение? Мога да приложа и карта ако на някой му е интересно. При мен луната е в Овен в 10 дом, а слънцето в 4ти - Везни.

Да кажем -предначертана, съобразяваш се с обстоятелствата, те определят посоката. Все дно си в тунел- там, колко имаш възможност да избираш кое, как, къде ? :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #53 -: Юли 03, 2020, 11:51:51 am »
То това важи за всички, само дето някои си въобразяват, че те определят посоката и подчиняват обстоятелствата на тяхната воля и решения. ;D

Пък тези,които сме родени в други фази на луната и без затъмнения,се пропукваме от щастие и спокойствие :D :D

:D
« Последна редакция: Юли 03, 2020, 11:54:05 am от starinthenightsky »

Sun_Shine123

• Jr. Member
  • **
« Отговор #54 -: Юли 03, 2020, 11:56:25 am »

Да кажем -предначертана, съобразяваш се с обстоятелствата, те определят посоката. Все дно си в тунел- там, колко имаш възможност да избираш кое, как, къде ? :)

Примерно по оста 4-10 дом с какви обстоятелства трябва да се съобразявам?

Рени

• Hero Member
« Отговор #55 -: Юли 03, 2020, 03:59:56 pm »

Представата за себе си е формирана от авторитета в семейството, личния живот липсва, даже и да си в близка връзка, семейство, може да се чувстваш виновна, че не носиш амбицията, повелите, традициите на рода/ семейството, селото, града, общоността, където си родена- чужд сред свои. Разчитат на теб да не прекъснеш някаква традиция,занаят, даже и рода, а ти искаш да си себе си, да се занимаваш с други неща, но.. Ето, това имах предвид- никой не те пита какво искаш и можеш ти. :)
« Последна редакция: Юли 03, 2020, 04:08:13 pm от Рени »

Sun_Shine123

• Jr. Member
  • **
« Отговор #56 -: Юли 03, 2020, 04:40:40 pm »

Представата за себе си е формирана от авторитета в семейството, личния живот липсва, даже и да си в близка връзка, семейство, може да се чувстваш виновна, че не носиш амбицията, повелите, традициите на рода/ семейството, селото, града, общоността, където си родена- чужд сред свои. Разчитат на теб да не прекъснеш някаква традиция,занаят, даже и рода, а ти искаш да си себе си, да се занимаваш с други неща, но.. Ето, това имах предвид- никой не те пита какво искаш и можеш ти. :)
Благодаря! Има нещо вярно, аз съм "най-странната" в нашето семейство, но винаги съм им угаждала, въпреки че съм искала нещо друго  ::)